Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a menyasszonyi sminketek? És a hajatok? Fodrász/sminkes csinálta vagy magatoknak? Képet is linkelhettek!
Figyelt kérdés
Köszi! :)2013. márc. 18. 12:54
1/9 anonim válasza:
Haj 2ezer,smink 2ezer.
Hozzáteszem,hogy azért csak ennyi,mert a hajam szép hosszú,csak egy részéből kellett egy kis konytszerű virágos csatokkal,amit én vettem,se lakk,se mosás,semmi,frissen mosott hajammal nem lehet semmit kezdeni,előtte 2 nappal mostam ezért én.
Csak szépen feltűznie kellett és rögzitenie.
A smink se volt túl sok,minimális púder,alapozó nélkül,szemem volt szépen megcsinálva,szemöldököm festve kicsit,semmi feltűnő.
2/9 anonim válasza:
A sminket magamnak csináltam, mert megvoltak a pontos elképzeléseim, tudom mi áll jól és egész jól tudok sminkelni. A hajamat meg a fodrászom ingyen vállalta.
3/9 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, 15 ezer volt a haj, smink, köröm próbával együtt. összesen. Képet nem tudok mutatni, de szolíd smink volt, a hajam félig feltűzött volt és loknik voltak, illetve francia manikűr volt porcelánból kis strasszkővel a gyűrűsujjaimon.
4/9 anonim válasza:
Sminket magamnak csináltam, hajamért a fodrász 10 ezret kért, ezért csinált próbafrizurát és 2 menyasszonyi frizurát (fotózáshoz külön) és házhoz jött.
5/9 anonim válasza:
Nekem olyan 20ból jött ki az egész:)próbákkal együtt.Szolid sminkem volt a hajam pedig be lett göndöritve meg fel volt tüzve,a körmöm egy szép francia müköröm volt.
6/9 anonim válasza:
2-es vagyok, ugyan mi rosszat írtam, hogy így lepontozott valami jótét lélek? :D Tényleg jól értek a sminkeléshez, nem volt szükségem kozmetikusra, a fodrász pedig jó ismerősöm és amúgy is az esküvői frizurát általában ingyen vállalja a törzsvendégeinek. Persze később egy kis ajándékkal azért honoráltuk.
7/9 anonim válasza:
Olyan 15-20 ezer lehetett, hozzá kell tennem, próbával és Bp-en. Ez 2 és fél éve volt.Szerintem fontos, hogy profi csinálja,a hajnál is és a sminknél is azért, mert elég sok mindent kell kibírnia,és tartósnak kell lennie. Hosszú haj, félkonttyal és szolid smink, de persze pl. olyat nem tudtam volna egyedül csinálni, mert púder a dekoltázsra is, hogy nyáron ne izzadjon és az arc se legyen fényes, de ezt utána fixálja, nem mindegy, mi mi után kerül fel, és milyen technikával. Szóval, én ezt nem bíztam a véletlenre.
8/9 anonim válasza:
Smink: 0 ft- Én csináltam magamnak.
Haj: 3500 ft...és fodrásznál voltam. :)
9/9 anonim válasza:
A hajam kb. 2 ezer Ft volt, nem emlékszem egész pontosan. Teljesen egyszerű konty volt, pici virágos csattokkal (ezeket vittem). Csakúgy mint az első válaszolónál, nekem sem volt mosás, semmi extra, csak feltűzte a hajam (nem volt próba, mivel tök sima kis konty volt csak). Smink ingyen volt, mert a hugom sminkelt ki egy szolid, visszafogott sminkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!