Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Turán vagy Hatvanban keresek sminkest és fodrászt! Tudnátok segíteni?
Az esküvőmre keresek sminkest és fodrászt. Tudnátok ajánlani esetleg?
köszönöm
Szia! Az én esküvőm most volt júliusban Sopronban. A párommal egyikünk sem odavalósi, de ott találtuk meg a tökéletes helyszínt ennek a gyönyörű eseménynek. Fontos számomra a frizura és a smink, mert egyszer az életben szerettem volna tökéletes lenni, vagy legalábbis annak látszani. Rengeteg sminkessel vettem fel a kapcsolatot, és volt jó pár akihez elmentem próbasminkre is, de egyszerűen nem találtam meg azt, aki tudta volna, hogy én mit szeretnék, vagy pedig irreálisan magas áron dolgozott, vagy pedig szörnyűek voltak a munkái. Az egyik sminkmester, akinek elmondtam, hogy nem szánok 25 ezer forintit csak a menyasszonyi sminkemre, plusz mellé a benzinköltsége és 10 ezer forintos / fő költség még mellé, ha anyumat is kellett volna festeni, hívta fel a figyelmem Bényei Betti Sminkes-re, akivel facebookon vettem fel a kapcsolatot. Megbeszéltünk egy találkozót, csinálta egy próbasminket és el voltam ájulva! :)
Mindenképpen őt ajánlom! Profi, imádja a munkáját, tartós termékekkel dolgozik, nagyon kedves, és korrektek az árai! :)
Köszönöm gyors válaszokat!
Kedves első jelentkezni fogok!:) Kedves második köszönöm neked is írok majd a hölgynek!:) Jelenleg a fotózási plusz helyszín okoz nagy fejfájást!:) A Turai kastélyon kívül...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!