Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek fújjuk le az esküvőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fújjuk le az esküvőt?

Figyelt kérdés

A párom részéről nincs gond a családdal..azonban az én részemről...

Édesanyám elvált apámtól és az ő családja nem tud viselkedni...mindenbe beleszólnak,semmi nem jó,megmondják mit hogy illene és csináljak...

Komolyan már kedvem sincsen hozzájuk,látni sincs kedvem őket..nem megoldás,hogy ne hívjam meg őket a lagzira,mert akkor az én családomból csak anya és az élettársa jönnének,az ő részéről nincs más.

Eddig még 200 000 ftunk van benne,ez sem 5ft,de még mindig jobb ennyit bebukni,mint aznap a szájhuzgálást meg ugatást hallgatni és látni.

A páromnak pedzegettem már,eléggé kiborult.

Sokkal jobb lenne,ha ketten elmennénk nyaralni pl .Görögországba ,ott is össze lehet házasodni,tudom itthon is utána be kell jegyeztetni,de az kettőnkről szólna akkor valóban,nem pedig másokról ki mit gondol.

Amibe belekerülne a lagzi ,annak árából még a szűk család is kijöhetne velünk 1 hétre nyaralni.

Ti mit tennétek?

2018. ápr. 6. 13:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Hívd meg apádat, pereputty nélkül. Ha az élettársa vállalható, akkor még őt is. Ki a pereputtya amúgy? Tesói, azok párjai, gyerekei? Hát ha olyanok, ahogy leírtad, nincs keresnivalójuk ott. Egyszerűen NEM KAPNAK MEGHÍVÓT , és ENNYI!!!!!!!!!!!!
2018. ápr. 6. 18:15
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy tesóméknál is úgy volt, hogy a tesóm részéről voltunk öten: anyu, apu, férjem, én, és a tesóm legjobb barátnője.

A vőlegénye részéről pedig 50 fő jött kb (szülők, nagyszülők, nagynénik, nagybácsik, azok gyerekei, szóval a rokonság, és talán egy-két barát).

Tesómnak is lett volna annyi rokonsága (anyu, apu tesói, azok párjai, gyerekei), de mert NEM olyan a viszony, és nem olyan emberek, akik vállalhatók, így egyszerűen nem lettek meghívva. És ettől még nagyon jó buli volt.

És jól írta itt valaki, igen, szépen feldolgozták a sérelmet, ennek már 18 éve.

2018. ápr. 6. 18:20
 23/24 anonim válasza:
100%
Figyelj ha úgy érzed ezeket az embereket ne hívd meg, mert tényleg elrontják a napodat. Nekem az esküvőmön a keresztanyám vágta a pofákat és megjegyzéseket tett, sőt panaszlevelet is irt a helynek ahol volt az esküvő. Kell ez neked? Visszagondolva jobb lett volna, ha pár embert a rokonaim közül nem hívok meg, mert tiszteletlenek és pofátlanok voltak, elronthatják a nagy napodat. Nekem nem tudta elrontani de törekedett rá az tuti. Nem kell mindenkinek megfelelni főleg a Ti napotokon. Aki nem tud viselkedni az csinálja a hepajt otthon de ne a ti kontótokra;)
2018. ápr. 6. 21:35
 24/24 anonim ***** válasza:

"nem megoldás,hogy ne hívjam meg őket a lagzira,mert akkor az én családomból csak anya és az élettársa jönnének,az ő részéről nincs más. "

Ez miért probléma?

Nekem már nincs nagy közeli rokonságom, részemről is csak édesanyám és egy barátnőm meg a párja voltak meghívva, van még egy nagynéném közeli rokonként, aki keresztanyám is, de 7 éves korom óta nem jövök ki jól vele, az ő hibájából. Ezért őt nem hívtam, mert nekem is és a páromnak meg a családjának is csak kellemetlenséget okozott volna.

Ha nagyon szeretnéd, hívd meg az apukádat és esetleg az új párját, vagy akit elvben TE szeretnél látni az esküvődön, de azt is nyomatékosan közöld, hogy a dolgok úgy lesznek, ahogy TE/Ti a pároddal elképzelitek, ha nem tetszik nekik valami, akkor nem baj az sem, ha nem jönnek el, de a beleszólást nem tűritek el.

2018. ápr. 13. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!