Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek ki fizette az esküvőt? Illetve volt e olyan rokon akit muszájból (szülői nyomásra hívtatok)?
Egy másik kérdéshez kell információ.
Nálunk unokatesóm mondta" ő esküvőjük, de a szülők bulija".Tehát szülők javasoltak embereket a vendég listára. Mondjuk részarányosan a szülők is fizettek sok mindent. Vagyishát a szülők, testvérek, tanúk.
Nekünk nyáron lesz, felesbe fizetjük, bár én tettem félre rá, de hát közös kasszán vagyunk. Kis esküvő lesz, csak polgári, 7 fővel, utána meg a Trófeába kajcsi, utána nászút 2 külföldi országban másfél hétre.
Senkit..de senkit nem hívnék illemből, csak azok lesznek ott, akik nekünk igazán fontosak!
Mi huszonöten leszünk, polgári és egy ebéd. Senkit nem hívunk meg szülői, rokoni nyomásra, sem pedig illemből.
Mi fizetjük a vőlegényemmel az egészet, se szülőktől, se más rokontól nem fogadunk el erre pénzt.
Mi fizettük, meg a szülők minimálisan segítettek.
Egyesül a mostohaanyám volt a "uszáj"-rokon, de beültettem a vendeégek közé és ennyi.
5-ös, természetesen nem. Apa ül mellém, a mostohaanyám pedig a vendégek közé.
Anyát azért nem exhumáltatnám, bármennyire is fáj, hogy nem lehet ott.
Terem, kaja, torta, fotos, mind utolag volt.
Zenesz, vofely a lagzi vegevel.
Ruha, diszites, viragok es meghivok egy helyt voltak intezve, ott volt minimalis eloleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!