Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kinek ki fizette az esküvőt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek ki fizette az esküvőt? Illetve volt e olyan rokon akit muszájból (szülői nyomásra hívtatok)?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdéshez kell információ.

Nálunk unokatesóm mondta" ő esküvőjük, de a szülők bulija".Tehát szülők javasoltak embereket a vendég listára. Mondjuk részarányosan a szülők is fizettek sok mindent. Vagyishát a szülők, testvérek, tanúk.

2018. febr. 25. 16:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%

Nekünk nyáron lesz, felesbe fizetjük, bár én tettem félre rá, de hát közös kasszán vagyunk. Kis esküvő lesz, csak polgári, 7 fővel, utána meg a Trófeába kajcsi, utána nászút 2 külföldi országban másfél hétre.

Senkit..de senkit nem hívnék illemből, csak azok lesznek ott, akik nekünk igazán fontosak!

2018. febr. 25. 16:10
 2/15 anonim ***** válasza:
95%

Mi huszonöten leszünk, polgári és egy ebéd. Senkit nem hívunk meg szülői, rokoni nyomásra, sem pedig illemből.

Mi fizetjük a vőlegényemmel az egészet, se szülőktől, se más rokontól nem fogadunk el erre pénzt.

2018. febr. 25. 16:16
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
66 fős esküvőnk volt, senki muszájembert nem hívtunk, ennyi volt a közeli család (első unokatesó volt a legtávolabbi rokon), illetve a közeli barátok (párostul ugye mindenki szinte, ez megdobta a létszámot elég rendesen). Nagyrészt mi fizettük, a szüleink és az én nagyszüleim ragaszkodtak hozzá, hogy adjanak bele, de ez összesen szerintem max. a negyedét tette ki a költségeknek, a többi a mienk volt.
2018. febr. 25. 17:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi fizettük, meg a szülők minimálisan segítettek.

Egyesül a mostohaanyám volt a "uszáj"-rokon, de beültettem a vendeégek közé és ennyi.

2018. febr. 25. 18:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
4-es: Szüleidet akkor egymás mellé ülteted?
2018. febr. 25. 19:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi fizettük, csak azt hívtuk meg akit ott is szerettünk volna látni. 74-en voltunk, majdnem kétmillióba került, kicsit több jött vissza. Az esküvő a párról szól, az Ő bulijuk.
2018. febr. 25. 19:55
 7/15 anonim ***** válasza:
79%

5-ös, természetesen nem. Apa ül mellém, a mostohaanyám pedig a vendégek közé.

Anyát azért nem exhumáltatnám, bármennyire is fáj, hogy nem lehet ott.

2018. febr. 25. 20:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk, meg kb a kornyeken a vendegek "fizetnek" mindent. Mindenki csak boritekot ad, minel kozelebbi annal tobbet, 160 szemely utan meg szep osszeg maradt meg.
2018. febr. 26. 09:42
 9/15 A kérdező kommentje:
8as! De gondolom előleget kellett fizetni az étteremben. A tortát a virágot...se hitelbe hoztátok el.
2018. febr. 26. 20:16
 10/15 anonim ***** válasza:

Terem, kaja, torta, fotos, mind utolag volt.

Zenesz, vofely a lagzi vegevel.

Ruha, diszites, viragok es meghivok egy helyt voltak intezve, ott volt minimalis eloleg.

2018. febr. 26. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!