Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek ki fizette az esküvőt? Illetve volt e olyan rokon akit muszájból (szülői nyomásra hívtatok)?
Figyelt kérdés
Egy másik kérdéshez kell információ.
Nálunk unokatesóm mondta" ő esküvőjük, de a szülők bulija".Tehát szülők javasoltak embereket a vendég listára. Mondjuk részarányosan a szülők is fizettek sok mindent. Vagyishát a szülők, testvérek, tanúk.
2018. febr. 25. 16:08
11/15 anonim válasza:
Mi fizettük a férjemmel, cserébe csak azok voltak ott akik tényleg közel állnak hozzánk. Több mint másfél millióba került, kb. 550 ezer jött vissza 52 főből.
12/15 anonim válasza:
Arányosan eloszlottak a költségek a férjem szülei, az én szüleim és köztünk. Nem kértük, ők akarták, de elfogadtuk. Sokat segítettek a szervezésben, nővérem például magátol kerített nekem egy sminkest, anyukám meg virágost, férjem szülei meg intézték a süteményeket. Én teljes nyugalommal ki tudtam ezt engedni a kezemből és értékeltem a segítségüket, mert amúgy tényleg csak segítettek, nem próbáltak meg rákényszeríteni minket semmire, amit nem akartunk.
13/15 anonim válasza:
Nekünk ez még csak a jövő zenéje, de ami tuti, hogy mi fogjuk fizetni az utolsó centig, és muszájból hívott vendég nem lesz. Mondjuk pont ezért nagyon szűk körű, kevésbé rongyrázós esküvő lesz... csak a közeli család meg egy-két távolabbi rokon, akikkel tartjuk is a kapcsolatot rendesen. Ez így kb. 12 fő velünk együtt. Pont ezért nem is fogunk igazából nagy termet bérelni, csak lefoglalunk egy asztalt egy szimpatikus étteremben. A ruhám sem lesz fényűző, giccses-habos. Csak a fotósra szándékozunk többet költeni. Mindezt meg szerencsére úgy tűnik, kis spórolással mi is ki tudjuk hozni.
14/15 anonim válasza:
Mi magunknak fizetjük, és csak olyat hívunk meg, akit mi ketten szívesen látunk.Szülők tettek javaslatokat a vendéglistára, de nem engedtünk a nyomásnak :)
15/15 A kérdező kommentje:
14 es ...na ugye létező jelenség.
2018. ápr. 3. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!