Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek fújjuk le az esküvőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fújjuk le az esküvőt?

Figyelt kérdés

A párom részéről nincs gond a családdal..azonban az én részemről...

Édesanyám elvált apámtól és az ő családja nem tud viselkedni...mindenbe beleszólnak,semmi nem jó,megmondják mit hogy illene és csináljak...

Komolyan már kedvem sincsen hozzájuk,látni sincs kedvem őket..nem megoldás,hogy ne hívjam meg őket a lagzira,mert akkor az én családomból csak anya és az élettársa jönnének,az ő részéről nincs más.

Eddig még 200 000 ftunk van benne,ez sem 5ft,de még mindig jobb ennyit bebukni,mint aznap a szájhuzgálást meg ugatást hallgatni és látni.

A páromnak pedzegettem már,eléggé kiborult.

Sokkal jobb lenne,ha ketten elmennénk nyaralni pl .Görögországba ,ott is össze lehet házasodni,tudom itthon is utána be kell jegyeztetni,de az kettőnkről szólna akkor valóban,nem pedig másokról ki mit gondol.

Amibe belekerülne a lagzi ,annak árából még a szűk család is kijöhetne velünk 1 hétre nyaralni.

Ti mit tennétek?

2018. ápr. 6. 13:22
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Apám családjáról van szó.
2018. ápr. 6. 13:24
 2/24 anonim ***** válasza:
83%

Nehéz kérdés, de én sem akarnék olyan vendéget, aki folyton kellemetlenkedik. Korrekt az ötlet, amit felvetettél.

22/N

2018. ápr. 6. 13:25
 3/24 anonim ***** válasza:
94%

Miért kéne apukád rokonságát is meghívni?

Legyen meghívva anyukád, neki az élettársa, apukád és neki az élettársa. És kész.

A ti esküvőtök, csak ti döntitek el, hogy ki legyen meghívva. Ez a ti napotok. Senkinek nincs beleszólása a ti döntésetekbe.

2018. ápr. 6. 13:26
 4/24 A kérdező kommentje:
Azért nem lehet úgy,mert apámat befolyásolja a retyerutyája,így ő is engem nyír mit hogy kellene.. :(
2018. ápr. 6. 13:27
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek, de a párodat, az ő családját és édesanyádat miért kéne "büntetni" azért, mert apukádék családja ilyen? A többiek igazán megérdemlik, hogy ott legyenek az esküvőn, nyilván készülnek is rá, várják nagyon.

És mi van akkor, ha csak azt hívod meg, akit igazán szeretnél? Miért baj az, ha csak két rokonod jelenik meg? Ők legalább tényleg értékelik majd az eseményt.

2018. ápr. 6. 13:31
 6/24 anonim ***** válasza:
52%
ti fizetitek? ha igen, akkor ne hívd meg. ennyi.
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a párodnak. Én sem örülnék ha azért kéne kizárnom életem egyik legnagyobb eseményéből a szüleimet, mert a párom apja és annak családja kretén... Főleg ha már elkezdtük a szervezést. A nászútra meg köszi de nem vinném az egész pereputtyot.. Viccnek is rossz. Ezeket talán a szervezés előtt kellett volna tisztázni. Most már hülyén jön ki mindenféle kifogást felhozni a lagzi ellen, mikor az igazi gond csak az, hogy az apád nem tud viselkedni.
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy javaslom az ilyen dolgokat a pároddal beszéld meg, és ne a gyakorin..különben nem lesz hosszú életű házasság. Marhára nem az a lényeg, hogy mi itt mit gondolunk. Ha nekem ezzel jönnél hogy nézd 10/8 ember szerint nekem van igazam, elküldenélek a...
2018. ápr. 6. 13:34
 9/24 A kérdező kommentje:

Nem csak apám nem tud,hanem a tóbbi 40 ember sem,aki az ő részéről jönne és egymást uszigatja..

Mi fizetjük az egészet. Aggasztó ez nekem,anyám és apám sem áll szóba egymással.

Értem én,hogy előbb kellett volna gondolkozni ,de nem hittem ,hogy így beleszólnak majd mindenbe.

2018. ápr. 6. 13:36
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
akkor apádat meg a pereputtyát nem hívod meg, ennyi.
2018. ápr. 6. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!