Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fújjuk le az esküvőt?
A párom részéről nincs gond a családdal..azonban az én részemről...
Édesanyám elvált apámtól és az ő családja nem tud viselkedni...mindenbe beleszólnak,semmi nem jó,megmondják mit hogy illene és csináljak...
Komolyan már kedvem sincsen hozzájuk,látni sincs kedvem őket..nem megoldás,hogy ne hívjam meg őket a lagzira,mert akkor az én családomból csak anya és az élettársa jönnének,az ő részéről nincs más.
Eddig még 200 000 ftunk van benne,ez sem 5ft,de még mindig jobb ennyit bebukni,mint aznap a szájhuzgálást meg ugatást hallgatni és látni.
A páromnak pedzegettem már,eléggé kiborult.
Sokkal jobb lenne,ha ketten elmennénk nyaralni pl .Görögországba ,ott is össze lehet házasodni,tudom itthon is utána be kell jegyeztetni,de az kettőnkről szólna akkor valóban,nem pedig másokról ki mit gondol.
Amibe belekerülne a lagzi ,annak árából még a szűk család is kijöhetne velünk 1 hétre nyaralni.
Ti mit tennétek?
"Komolyan már kedvem sincsen hozzájuk,látni sincs kedvem őket..nem megoldás,hogy ne hívjam meg őket a lagzira,mert akkor az én családomból csak anya és az élettársa jönnének,az ő részéről nincs más."
Nem értem, akkor mi van, ha a te oldaladról csak ketten jönnek? Nekem nem volt egyetlen rokonom sem az esküvőmön, nem is hiányoztak. Viselje el a drámát, aki akarja, én nem lennék rá hajlandó, az meg messze nem érdekel, ki mit szól hozzá.
Miért nem megoldás, hogy ne legyenek meghívva? Lehet, hogy meg kéne mondanod, hogy aki belepofázik, annak nem is kell eljönnie, ha ennyire nem bírják tiszteletben tartani amit a pár szeretne. Márpedig ez rólatok kéne szóljon.
Amúgy van több ismerősöm aki így házasodott, hogy elmentek külföldre és egyáltalán nem bánták meg, házasság/nászút egyben. Ha valaki megsértődik a családból, ám legyen, majd feldolgozza. Felnőtt emberek vagytok, jogotok van a saját döntésetekhez és ezt a családnak is el kell fogadnia.
mi össz-vissz 9-en voltunk,
pénzből meg nászút lett, aki ezen besértődik, az nem érdekel
Mi a gond? Akikkel probléma van, NEM lesznek ott az esküvőn.
Én sem hívom meg mostohaanyámat, mert utálom mint a szart, elvett 7 évet az életemből, látni sem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!