Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökcsokrot wishen megreklamálhatom?
Figyelt kérdés
Rendelten egyet ,csodaszéo,de kisebb,mint a képeken látszik..ha ezt megírom nekik visszautalják a pénzt? 10 000 ft volt.2018. ápr. 5. 06:17
1/4 anonim válasza:
Én egyszer egy harisnyát reklamáltam meg. Megírtam, hogy a kép megtévesztő volt, sem a minta sem a formája nem hasonlított. Képet csatoltam és elküldtem. Kb harmadnap vissza is utalták a pénzt.
Szerintem te is képpel indokold, csinálj képet valami hasonló mellett mint amivel reklámozták, hogy szemléltesd az arányokat.
Maximum vissza írnak, hogy bocsi indokolatlannak tartják a reklamációt.
2/4 anonim válasza:
Ha a termékről adott leírásban fel van tűntetve az eredeti mérete,akkor nincs jogod reklamálni. Ha nincs,akkor sem valószínű,hogy érdekli őket.
3/4 anonim válasza:
Leírásban volt méret megadva?
A képeken szinte minden másképp néz ki, mint a valóságban. Ezért a leírás véd meg téged, mint vásárlót egy későbbi reklamációs ügyben.
Ha a méretek eltérőek a leírtakhoz képest, reklamálhatsz, és valószínű vissza is fizetik.
4/4 anonim válasza:
Wishen mindig nagyon korrektek és rendesek voltak velem eddig. Bármi miatt írtam, mindig visszakaptam pár napon belül a pénzt (nem érkezett meg időben, rövid lett a kabát ujja). Próbáld meg, semmit sem vesztesz vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!