Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bibliát adni nászajándékba milyen ötlet?
Én az a fajta ateista vagyok aki szívesen elolvasná egyszer a Bibliát. Még nem volt rá alkalmam, de ha nem is szent könyvnek, mivel Istenben nem hiszek, de kulturális lenyomatnak érdekes lehet, megismerni a vallást amiben az ország jelentős része nevelkedett. Ha mondjuk valami ünnepre kapnék egy példányt egy olyan embertől akivel ezt megosztottam, annak még örülnék is.
Viszont ha az esküvőmön adna egy hívő nászajándékként, azt célzásnak, és ebből következően sértésnek fognám fel. Vissza nem adnám, mert ennél konfliktuskerülőbb vagyok, főleg nagy napokon, de megjegyezném hogy az illetővel innentől a minimálisan kötelező számú érintkezésre szorítkozzak.
#15: detto. Ateista vagyok, de sokat olvastam a kulturalis hatter miatt.
Neten letoltheto, ha erdekekel, jol rendezett formaban.
Viszont ha en ilyent kapnek naszajandekba, balhet nem rendeznek, de a kerdezot a hazalo hitteritok szintjere tennem, illetve az alapveto illemet sem ismerok koze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!