Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykérés a lány szülinapján szerintetek jó ötlet?
Biztosan jó, hisz te ismered, neked kell tudni, hogy mennyire érdekli a szülinapja.
De azért légy egyedi.
Az attól függ, hogy szereti e a nagy felhajtást avagy sem.
Van aki azt szereti ha nagy buliban sok ismerős rokon előtt kérik meg a kezét jelen esetben szülinap, de van aki ezt a kérdést szereti inkább otthon édeskettesben hallani.
Egyetértek az előttem szólóval. Én sem szeretném a szülinapomon. De karácsonykor se vagy akármilyen sátoros ünnep alkalmával sem. Legyen egyedi, különleges. Nyaraláss még okénak számít. A lényeg, hogy a pezsgőspohárba "rejtett" gyűrűt hanyagold, annál nincs nagyobb klisé. És szerintem kettesben kérd meg.
22L
Szerintem jobb, ha elmentek sétálni, megálltok valami szép helyen, elveszed a gyűrűt és megkéred a kezét.
Ha az én kezemet buliban kérnék meg, nyilván akkor is örülnék, de nem szeretem a nagy felhajtást magam körül és jobban szeretném, ha ez az esemény kettesben, romantikusabb keretek között történne meg.
Viszont a te barátnőd, neked kell eldöntened, hogy ő ezt mennyire örülne ennek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!