Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lánykérés a lány szülinapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánykérés a lány szülinapján szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés

2017. júl. 22. 21:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Sem szülinapon/ünnepen nem szeretném, ha megkérne, és kimondottan rosszul esne, ha ezer ember előtt tenné.

Ennyi, kettesben egy random napon.

28n

2017. júl. 23. 18:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. Átgondoltam és inkább egy sima napon. Még annyi, hogy szerintetek egyből tegyem fel a kérdést, hogy: "Leszel a feleségem," vagy egy kisebb monológot is mondjak, hogy mennyire örülök, hogy megismertem stb.?
2017. júl. 23. 18:29
 13/15 anonim válasza:
100%
Szerintem mondj előtte valami kedves felvezető szöveget, adj neki egy csókot, öleld át, aztán vedd elő a gyűrűt és kérd meg a kezét.
2017. júl. 23. 20:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Valamit még mondj, de ne ilyen 10 perces nyálas monológot vagy "saját verset". Csak mondd el őszintén, hogy úgy érzed, hogy benne megtaláltad azt, akit keresel és átgondoltad és szeretnéd feleségül venni.
2017. júl. 24. 10:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Én jobban örülnék egy romantikus négyszemközt történő lánykérésnek egy átlagos napon. Persze díszítés körítés így is lehetne, pl. virágszirmok, gyertyák, hangulatvilagitas stb.

De ez egy intim dolog én nem akarnám hogy valami showt csináljunk belőle a többieknek. De én nem is szeretek szerepelni.

A kérdés hogy a barátnőd mit szeretne?

2017. júl. 24. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!