Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spanyol tánc táncolása esküvőn úgy, hogy nem vagyunk táncosok? Jó ötlet?
Férjem vetette fel, mivel én anyanyelvi szinten beszélek spanyolul és imádom a kultúrájukat, de nem vagyok spanyol. De nem tudom, mennyire jó ötlet ez, mert ezekhez a táncokhoz kell egyfajta temperamentum és soha nem tanultunk táncolni. És 35 felett vagyunk már.
Mi a véleményetek?
Nem jó ötlet. Szerintem kedveskedni akár csak vele.
31/f
Ha van kedvetek, nyugodtan megpróbálhattok megtanulni egy spanyol jellegű(!) táncot. De csak, ha kedvetek van hozzá: ha a magatok örömére teszitek.
Én és a férjem szintén tanultunk táncot az esküvőnkre, bár mi keringő-rumba mixet, előtte soha nem táncoltunk és mi is túl voltunk a 35-ön már. Mi imádtuk, azt leszámítva, hogy a cipőm sarka megcsúszott a padlón közben, jól is sikerült és a későbbiekre is adott egyfajta magabiztosságot tánc terén, amikor olyan összejövetelen voltunk, hogy nem csak "lötyögni" tudunk. :) Szóval én a helyedben biztos bevállalnám. Ha találtok egy jó tánctanárt és elmentek próbaképpen egy-két órára, akkor fel tudjátok mérni, hogy mennyire jó ötlet valójában, mennyire tudjátok keresztülvinni a rendelkezésre álló idő alatt. Mi például szerettünk volna még egy meglepetéstánc cha-chát is tanulni, de sajnos már nem volt rá elég időnk. De talán egyszer még bepótoljuk, valami évfordulóra.
Jó buli a tánctanulás, ha annak fogjátok fel, ne féljetek belevágni. És semmi sem kötelező ezen a téren, csak amit mindketten szeretnétek. ;) Jó tánctanár fog tudni csinálni nektek olyan koreográfiát, ami nem túl bonyolult, és vannak benne spanyolos elemek, szerintem az ilyesmi teljességgel vállalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!