Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok errol a ruharol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok errol a ruharol? En ilyet szeretnek!

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 9. 20:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon szép. Már többen tettek fel kérdést ezzel a ruhával kapcsolatban, és nekik is azt mondtam, hogy jól döntöttek :)
2010. jún. 9. 21:08
 12/30 anonim ***** válasza:

Tényleg mint a mesében :D Gratulálok!

Én még verekednék is érte veled mint a filmekben :DDD

Persze rám ez nem lenne jó, mindenképp a tiéd. :D

2010. jún. 9. 21:08
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
gyönyörü!!
2010. jún. 9. 21:10
 14/30 anonim ***** válasza:

Valóban szép, bár én nem akarnék ilyen esküvői ruhát... Az én álomesküvőmbe ez nem passzolna :)

Nekem tetszik a szalag, bordó rózsákkal szerintem kimondottan feldobja.

2010. jún. 9. 21:14
 15/30 anonim ***** válasza:
Gyönyörű a ruha, de vigyázz az álomruhával, mert én belebújtam a kinézettekbe és bár pici feleslegem van, úgy néztem ki benne, mint egy muffin vagy egy kötözött sonka. :( Végül egy olyan ruhát választottam, amit egyébként meg sem néztem volna a katalógusban... Jajj, nem elkeseríteni akarlak, csak legyen B, C, és D terv is!! :D Boldogságot! :)
2010. jún. 9. 21:20
 16/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon szép!
2010. jún. 9. 21:21
 17/30 anonim ***** válasza:
Nagyon szép!Sok boldogságot:)
2010. jún. 9. 21:22
 18/30 anonim ***** válasza:
Szerintem a masni pont hogy feldobja, ha nincs rajta akkor olyan snassz. De így nagyon jó együtt:) Esetleg lehet fekete a masni, ha a bordó olyan necces...bár szerintem jó!
2010. jún. 9. 21:23
 19/30 anonim ***** válasza:
Halvány színben nem jó a szalag, mert egybe olvad a ruhával. Nem régimódi és egyedi. Hagyd rajta;)
2010. jún. 9. 21:24
 20/30 anonim ***** válasza:
Gyönyörű:)
2010. jún. 9. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!