Véleményeket szeretnék! Mit gondoltok? Egy kicsit hosszú.
Egy kicsit hosszú sztori.
Az a lényeg, hogy a páromnak előttem volt egy 1 éves kapcsolata. A lány anyja szedte szét őket. A párom felvett kölcsönt egy haverjával. A párom visszaadott elég sok pénzt a barátjának de ő nem fizette be. A lánnyal együtt laktak, és a haverja a nyakára járt és a lány anyja ekkor elégelte meg a helyzetet és addig szekálta a lányt amíg szakított vele. Tegnap jött egy bírósági végzés hogy fizessék ki. A párom felhívta a barátját hogy nagyon rosszul esett neki anno az a dolog, mert őt hibáztatja amiért akkor a lány szakított vele. Azt mondta a párom, hogy ne értsem félre szeret és a fiunkat is, de ezt nem tudja elfelejteni.
A másik dolog, hogy a lány tanú volt amikor átadta a pénzt.
Nem akar bíróságra menni, mert nem akar a lánnyal találkozni. Szerintetek azért mert még mindig érez iránta valamit? Vagy csak rémeket látok?
nem látsz rémeket. De sztem nem kéne ezt annyira pesszimistán felfogni. Lehet h azárt nem akar vele találkozni, mert nem szereti már, viszont az ami történt még mindig fáj neki.
Velem is volt már ilyen. Pedig az a bizonyos dolog volt már vagy egy éve. Már nem szeretem, viszonfájnakáfjnak azok a dolgok amik történtek.
Gyanakodni gyanakodhatsz, végül is van rá okod, de mindenképp gondolj bele a másik végletbe is. Sztem ez nem ér meg egy balhét...:)
Nem feltétlenül. Férfiak a kellemetlen helyzeteket, pláne ha nőhöz fűződik akkor teljes elzárkózással védekeznek ellene. Rengetegen vannak így hogy vége egy kapcsolatának és soha az életbe nem kiváncsi már rá. Tehát úgy zárja le a kapcsolatát, mintha egy sötét dobozba belepakolna és jól leragaztaná kibonthatatlanul. HA meg valaki ki akarja bontani akkor kézzel lábbal tiltakozik ellene.
Viszont valagba rugnám a barátodat, mett a be nem fizetett pénzt kétszeresen rajta hajtják be és te meg lógathatod az orrod, hogy nincs pénzetek. Állj a sarkadra.
Azt mondta, hogy már nem érdekli, akkor fájt neki és nem most. Már nem szereti. Azt is mondta, hogy azért nem akar vele találkozni, mert legszívesebben "leütné" annyira haragszik rá. Vagy 10-szer elmondta hogy szeret és ne értsem félre.
Végül is megértem hiszen ha én szeretek valakit akkor se az anyám se senki más nem tudja elérni hogy szakítsak vele.
A lány anyja a kezdetektől fogva utálta, és ez volt a hab a tortán.
A csajra azért haragszik mert nem állt ki mellette és azt tette amit az anyja mondott neki.
Ja még valami a barát együtt él egy lánnyal aki az egészről nem tud semmit és nagyon fél hogy megtudja, és elhagyja.
A párom ezért mondta hogy amit ő akkor tett azt most visszaadhatná.
Mivel nem írtál sokat a régi sztoriról, ezért csak ennyiből tudok kiindulni.
1. Mégis minek vett fel kölcsönt a barátod egy haverjával közösen? Az anyuka helyében én is megmondtam volna a véleményemet a lányomnak, és mint a mellékelt ábra bizonyítja igaza is volt az anykának, mert most kellemetlensége van a barátodnak ebből.
2. nagyon ostoba dolog elzárkózni ilyen helyzetben az extől, hiszen ő a tanú, hogy átadta a pénzt a havernak.
3. veszekedésekről nem írtál, tehát nem tudom mégis miért haragszik az exére a barátod. Ha nekem azt mondják, bocs de úgy érzem nem illünk össze mégse, szakítsunk, ezért nem haragszom meg senkire. Én nagyon sok régi pasimmal tartom a kapcsolatot, vagy legalább tudom megkeresni ha baj van. Akkor is ha ők dobtak ki, és akkor is ha én szakítottam.
3. milyen pasas az olyan aki nem tuja leszerelni a haverját, és ha jogtalanul zaklattja marhasággal, nem küldi el melegebb éghajlatra, és hagyja, hogy a saját kapcsolatát tönkre tegye. nyilván a lánynak sem tetszett ez a haveros biznisz, valószínűleg nem tartotta jó ötletnek a közös kölcsönt, mert a kedves haver egy megbízhatatlan link figura. Ez pont olyan mintha kezese lett volna.
4. sajnos ha a haver nem fizet, akkor a barátodon is behajthatják az egészet, nézd meg a szerződést, gondolom így van benne. A kutyát nem érdekli, hogy odaadta már az ő részét a havernak. Ezt külön perben követelheti a havertól, hogy adja meg neki ami jár... Már ha van miből megadnia, gyanítom nincs. Úgyhogy az ex anyukája pontosan látta ezt a szituációt, és nagyon helyesen tette, hogy lebeszélte a lányát egy ilye zűrös pasiról, aki belemászik a hülyeségbe és nem tud nemet mondani.
Sajnálom, ez a véleményem.
31/N
Én viszont mondanék erről pár mondatot a páromnak, amikor azt bizonygatja, hogy ne értsem félre vagy, hogy nagyon szeret.
Megkérdezném tőle, hogy rendben...nem értem félre...de akkor mégis szerinte, nekem hogyan kéne lenyelnem egy ilyen mondatot?
Az arcomra fagyott bárgyú mosollyal, hogy 'biztos nem úgy gondolta'..?
Megkérdezném, hogy miért nem az jut eszébe a szakításukról, hogy de jó, hogy így alakult az élete. Vagy te neki, van a gyereke.
És megkérném, hogy őszintén válaszoljon és megvárnám a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!