Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne ilyen frizurám? Póthajjal megoldható lenne?
Félhosszú hajam van, elég vékonyszálú, közepes mennyiségű. Ehhez hasonló hosszra és dússágra is: [link]
Az esküvőre viszont gyönyörű hosszú leengedett hajat szeretnék. Nem szeretnék tartós hajhosszabbítást, mert az nagyon roncsolja a hajat, csak a nagy napra szeretnék ilyen szép hajat. Nem is a hossz a lényeg, hanem hogy soknak tűnjön. Ezek például nagyon tetszenek:
A kérdés hogy felcsatolhatós póthajjal megoldható lenne? Vagy kiengedett hajnál látszana?
Szerintem megoldható, ha egy megbízható és jó fodrásznál csináltatod.
A nagyobb kérdés, hogy nem fog utólag zavarni, hogy csak erre az egy napra lényegében megváltozol külsőleg? A hajadra gondolok természetesen.
Gyönyörű lenne egyébként, ez kétségtelen. :)
Nem hiszem hogy zavarna, mert mindig ilyen frizuráról álmodoztam. Sajnos nekem nem nő a hajam a lapockámnál tovább, és már akkor is törik, így a hétköznapkra esélytelen, de erre az egy napra szeretnék olyan igazi gyönyörű hajat. :D
Egyébként ezen kívül minden természetes hatású lesz rajtam, enyhe smink, könnyed, egyszerű ruha, úgyhogy nem leszek túlságosan megcsinált. Remélem! :)
Én sem gondoltam arra, hogy "megcsinált" lennél. És nekem sem nő egy pontnál tovább a hajam, úgyhogy teljesen megértelek. :D
Én tuti egy megbízható szalont keresnék, olyat, ami ismertebb, mert ezt nem szabad akárkire bízni szerintem.
Sok boldogságot nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!