Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud Budapesten, lehetőleg inkább a budai oldalán, olyan éttermet, ahol nem túl drágán, megoldható egy esküvő?
Jövő májusra tervezzük az esküvőt, körülbelül 60 fő lenne ott. Eddig 3 éttermet kérdeztünk, onnan olyan 14-16000/fő volt az átlag. Én ezt rettenetesen soknak tartom. :S A környéken egyéb megoldások is érdekelnének, ha tudtok ilyesmit. :)
Köszönöm!
Mi voltunk a Rozmaringban, amit a 2. hozzászóló linkelt, habár nem esküvőn csak egy vacsorán a párommal.
Mi azért mentünk oda, mert ismerős nagyon dicsérte. Mi viszont nem voltunk annyira megelégedve vele.
A kiszolgálás és a pincérek tényleg nagyon udvariasak voltak, arra nincs kifogásom, viszont az ételt már kihűlve hozták ki és én kacsát ettem, ami nagyon ki volt száradva.
Szóval én emiatt biztos, hogy nem kockáztatnám meg, hogy ott tartsam az esküvőmet, annak ellenére, hogy szép helyen van és kedvesek.
Szerintem menjetek el pár helyre, lehetőleg minél többen, hogy többféle ételt is meg tudjatok kóstolni és az alapján már el tudjátok dönteni, hogy melyik volt a legjobb.
Sok boldogságot!
Ezt tesszük, ahogy időnk és anyagi keretünk engedi. :) Csak kicsit tényleg elszomorító, hogy 14000 Ft-nál kezdődik.. Ráadásul a legtöbb étteremben eddig, amikor közöltük, hogy maximum 60 fő jönne, akkor kiakadtak, hogy hát nekik arra nincs külön olyan kicsi termük..
Azért köszönöm az eddigi ötletet. De azért még várom, hátha kapok még. :)
Szia!
A Rozmaringot akartam én is ajánlani, ott egy nektek való terem étellel, itallal díszítéssel 13e/fő körül kijöhet.
Esetleg nézd meg a Vakvarjút. Bár ott elképzelhető, hogy extrába lenne terembérlet, de 14e/főből kijöhet az étel, korlátlan italcsomag röviddel, welcome, éjféli menü.
Esetleg nézz körül szállodáknál is. pl. Danubius Hotels
file:///C:/Users/Foldhazi/Downloads/Eskuvo_a_Best_Western_Hotel_Hungariaban.pdf
Illetve érdeklődj nívósabb helyeken is, mert lehet, hogy nem jön ki drágábban, mint egy "egyszerűbb" étterem.
Nekünk itt volt az esküvőnk.:)
érdemes elnézni, nagyon hangulatos, finoman főznek és nem túl drágák, a kerthelység meg szuper:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!