Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Varrata valaki az esküvői ruháját?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik éri meg jobban? Ha varratom vagy hogyha kölcsönzöm? Aki varrata az mennyibe került?2014. febr. 23. 16:42
1/6 anonim válasza:
Nálunk feleségem amit kinézett annak az ára egy millió forint lett volna, kölcsönözni meg 200 ezer forint, igy a varratás mellett döntöttünk, gyönyörű lett, és 150 ezer forintból ki is jöttünk, bár nagy munka volt megcsinálni, de megérte.
3/6 anonim válasza:
varrattam anyagáron, 20E ft-ból megvolt.
Amit először kinéztem:
ez a sok csipkével 35-40E ft lett volna, sajnos nem ez mellett döntöttem :(
4/6 A kérdező kommentje:
örülök hogy ilyen jó árakon lehet varratni :) köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. febr. 23. 20:41
5/6 anonim válasza:
Varrattam (a ruha aztán nem maradt az enyém), mindennel együtt 60.000Ft
D'Elia Szalon
6/6 anonim válasza:
Varrattam 25.000.-ért (alsó szoknya, míder és szoknya) anyagköltség és munkadíj együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!