Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűkkörű esküvő, de bulival? Ez így mennyire megoldható?
Csak jövő nyáron lesz az esküvőnk, úgyhogy még nagyon az elején vagyunk mindennek, de már elkezdtünk gondolkozni, hogy lehetne az esküvő egyszerre szűkkörű, családias, mégis jó hangulatú. Mindketten egy kisebb, modern esküvőt szeretnénk (kb 40 fővel), a szertartás után egy vacsorát tartanánk a családnak és a közeli barátoknak egy szép, elegáns étteremben. Viszont a vacsora után szeretnénk egy kis bulit is, főleg a barátoknak. Semmi mulatós, inkább híres slágerek régebbről és maiak közül. Táncolni is szeretnénk. Az lenne a kérdés, hogy egy ilyen esküvőhöz mi lenne a legjobb helyszín? Egy elegáns éttermet kiadnak ilyen alkalomra? Az étterem személyzete és menüje is használható a vacsihoz? A zenét és felszerelést (nem lesz élőzene) gondolom nekünk kellene megszervezni.
Bocsánat, ha ezek egyértelmű kérdéseknek tűnnek, nagyon nem vagyok még képben, hogy mennek ezek a dolgok! :) Esetleg akinek volt hasonló esküvője, tudna mesélni? Plusz egy ilyen esküvőt kb mennyibe kerülhet megszervezni?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Simán megoldható, ennyi főre is ki lehet bérelni éttermet és ugyanúgy lehet esküvői menüt kérni + akár korlátlan italfogyasztást. (általában ugye ha nagyobb a násznép akkor nincs plusz bérleti díj, legalábbis ahol a miénk lesz ott nincs.) A legegyszerűbb ha dj-t hívtok és ő hozza a felszerelést. A többi költség nem függ a létszámtól szerintem. Leírom, hogy nekünk mi mennyibe került:
Vőlegény öltönye: 250.000 (Ebben benne van a váltóing, cipő, öv, mellény stb.)
Menyasszonyi ruha: 140.000
Menyecske ruha: 25.000
GYűrűk: 108.000
Zenekar: 185.000 (A dj olcsóbb)
Videó: 140.000
Fotó: 125.000
Torták, sütemények: 120.000
Dekoráció + virágok (menyasszonyi csokor, dobócsokor, 4 db koszorúslánycsokor, 4 db szülőköszöntő csokor, apukáknak bor,kitűzők) 225.000
Meghívó: 32.000
Kihelyezett polgári szertartás: 11.500
Cipő: 26.000
Meg persze rengeteg apróság.
Nekünk volt hasonló most januárban, csak még kevesebben voltunk. Alig 30 meghívott, de nem mindenki jött el, 22-en voltunk végül. Mi a Korona Étteremben tartottuk a vacsorát és bulit is Érden, őket azért tudom ajánlani, mert kitelepül a party service-ük bármilyen helyszínre és nagyon profik, de az étteremben szerintem ti már csak nagyon szűkösen lennétek.
Amúgy mi vittünk hangfalszettet meg magnót és saját CD-n válogatás zenét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!