Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megoldható lenne így a 'két esküvő'?
Párommal tegnap beszélgettünk arról, hogy milyen jó lenne, ha az egyik esküvőn csak a barátaink lenének ott, a másikon pedig a család, plusz mindenki más, az lenne a nagyobb volumenű.
Megoldható, hogy a polgárit egy réten tartsuk, családtagok bevonása nélkül, meghitten, aztán pár év múlva pedig csapjunk egy egyházi esküvőt, nagy lagzival és miegyébbel? Vagy van valamiféle időbeni megkötés a polgári és az egyházi szertartás között? Szerintetek sértő az ötletünk a családra nézve?
: ) Sajnálom, hogy ilyen negatívan állsz a dolgokhoz, bár értem én a te álláspontodat is, az én környezetmben is szinte mindenki elvált (sajnos). Persze mindenki azt reméli, hogy az ő házassága örökké fog tartani, de hát mit is tehetnénk? Ha mindenki belenyugodna az adott helyzetbe és statisztikákba, akkor nem igazán haladnánk előre.
Bár a kérdésem nem erre vonatkozott, azért itt van a válaszom: Ha így lesz, akkor legalább nem került annyiba és kevésbé lesz kellemetlen a válás, miután nem kellett az egész rokonhadsereget és az összes ismerőst ugrasztani egy 'múló frigy' kedvéért. : )
Én az elsőre még meghívnám a szülőket, esetleg testvéreket (csak a szertartásra), így biztosan nem lenne sértődés, egyszerűen megmondanátok, hogy jelen pillanatban erre volt keret, később majd jön a második kör :)
Nektek kell tudnotok, hogy a családotok mennyire sértődős.
Ha a polgárit nem a hivatalban tartjátok, kiszállási díjat kér az anyakönyvvezető is, ennek nézzetek utána :)
ha ennyire nem számít,hogy miről szól az egyházi, akkor mi a francnak akarjátok megtartani???
nem hiszem el, hogy ennyire komolytalanok az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!