Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék szép esküvői ruhát?
A héten eljegyzett a barátom. Nagyon boldog vagyok, de egyben félek is egy kicsit. Nem tudom, hogy találok-e majd magamnak ruhát. Pajzsmirigy problémám van, mikor megtudtam, már nagyon el voltam hízva. Azóta (kb 5 éve) radikálisan változtattam az étkezésemen, személyi edzővel sportolok, mindent megteszek, de csak 15 kg-ot sikerült leadnom, így vagyok most 90 kg... Nézelődtem a neten, de a legtöbb szalonban vagy nincs nagy méretű ruha, vagy azok nagyon gagyik. Tudtok esetleg segíteni, hogy hol találhatok magamnak szép ruhát az esküvőmre?
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Daalarna - rád varrják
én imádtam :)
Varrass.
Legyen valami elképzelésed, mit szeretnél, akár próbálj fel NEM esküvői ruhákat, csak alkalmit, és azt, amelyik jól áll, jegyezd meg a fazonját kb (Vagy fotózd le magad benne) és valakivel megvarratod.
De nekem pl egy sima maxi dressem volt, majdnem ilyen, csak volt vállpánt is:
Szia!
Szerintem ezek a ruhák szépek, 42-48-as méretig vannak: [link]
Anno én is próbáltam ott ruhákat, a minőség teljesen rendben volt. Az eladók ugyan az idegeimre mentek, de ha szerencséd van, 4 év alatt kicserélődött a csapat :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
De nem túl drága az, ha rám varrják a ruhát?
Ha nincs pénzed varratott ruhára, akkor az online rendelés még egy opció. A feleségem valamelyik kínai webshopból rendelt esküvői ruhát, de teljesen jó minőségű volt, 1 méternél távolabbról senki meg nem mondta hogy 50 ezerbe került csak. Példa:
Elég széles méretválaszték van ezen a webshopon is. Én ma kaptam meg a ruhám tőlük. Nagyon féltem hogy nem lesz jó minőségű, de szerencsére alaptalan volt a félelmem. Igényes és úgy néz ki mint a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!