Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol talalhatnek magamra szep menyaszonyi ruhat? 90 kg vagyok
ne viccelj, 82 kg vagyok, 44-es méretű ruha istenien rámjön és nem gyűrődik fel sehol, mutatós. éppen két hete vettem meg, bár csak decemberre kell.
egy szegedi valamilyen elegáns ruha üzletben találtam, mindenféle méretben voltak szebbnél szebb, néha elég giccses ruhák is, árban is kifejezetten jók voltak.
Jaja biztosan jönnek az okosak, hogy fogyózzál, mintha az olyan egyszerű lenne, na mind1.
Csak példának: [link]
ne csak a képet nézd, az oldalt is!
23N
nem kell lefogynod, ezzel ne foglalkozz. júliusig eredményesen nem is lehet, max 2-3 kilót, az meg már mindegy is.
sok molett esküvői ruhás van, ha rákeresel a google-ön kidob ezret, persze a legtöbb budapesti. nem tudom, merre laksz :)
de én még használt alkalmi ruhás üzletben is néztem, mert féláron voltak egyszer használt csodás ruhák, polgári esküvőre és templomira is, szóval kínálat volt bőven. ezt például ajánlom neked is, ha van a közeledben :)
Melyik városban laksz? Mert sok ruhaszalonban vannak nagy méretű menyasszonyi ruhák, én pécsi vagyok, itt az Elizabeth Nardon-nál is vannak, például:
Annak idején én is tőlük kölcsönöztem, akkor olyan 80 kg körül voltam a 170 cm magasságomhoz, igaz az nem a molett kollekcióból volt. Sőt, egész véletlenül találtam rá álmaim ruhájára. Kinéztem egyet a katalógusból, de nem vettem észre, hogy nem hófehér, hanem csontfehér, és amikor hozta az eladó, mondtam hogy ne haragudjon, nem figyeltem. Mondta hogy semmi gond, hoz egy hasonlót hófehérben. És tökéletes volt, aztán amikor később megmutatta képen, egy kb. 45 kilós vékony modellen volt, hogyha a képet láttam volna, ki sem választom, mert úgy nézett ki mintha duciknak nem állna jól :)
Adtak rám egy fűzőt, pontosabban mídert, és az nagyon karcsúsított, mindenki szerint jól állt.
Szerintem az se lenne rossz ötlet,ha varratnál magadnak egyet! Persze ez pénzfüggő.
Az alakod miatt meg egy percet se aggódj,a szerelmednek így Vagy tökéletes,és biztosan nagyon gyönyörű leszel! :D
Sok boldogságot Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!