Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol talalhatnek magamra szep menyaszonyi ruhat? 90 kg vagyok
Szia!
Ezen a linken megtudod nézni a ruhát:
Ugyanez a tipus csak nagyobb méret.
Ha érdekel a kissnesteinekker@citromail.hu emal címen megtalálsz. Az árból még tudok egy keveset engedni, minden kiegészítővel adnám!
A ruháról! Egyrészes tüllös aljú menyasszonyi ruha, rengeteg swarovski kő díszíti, lehet kissebb abronccsal és igazi királylányossal is viselni. Nagyon kényelmes fűzős és cipzáras. A menyecskeruha ugyanaz , mint a képen, csak két részesben ez is tüllös aljú igazi kis boszis ruha, cipzáras és fűzős a felső része.
Amit a ruhához adnék:
Kesztyű swarovski kövekkel
Fátyol 3 méteres
Fátyol swarovskival díszítve
Esküvői ernyő
Csipke legyező
Egy teljesen új harisnya és egy csipkés combfix
Új triumph hasleszoritós tanga
Stasszos ékszer szett a menyasszonyi ruhához
Piros ékszerszett a menyecskeruhához
Menyecskeruha
Abroncs 4 karikás tüll
Van néhány pár cipőm amit megvettem ha jó a méret azt is neked adom én soha nem használtam.
Szütyő
Kontytűk
7:56-os szép volt a menyasszony,a ruha, csokor stb! Gratulálok!
Azért e teszveszt vagy a vaterát se hagyjuk ki rengeteg szép ruha van és harmad olyan áron lehet venni ruhát mint kölcsönözni!!!!!! Méreteket megadva lehet varratni is már 20000.- Ft-tól!
Szia!
Nekem itt varrták a ruhámat 96 kg és 180 cm vagyok. gyönyörű volt a ruha és állítólag én is :)
Már bocsi de ezek bénák!!!!!
A legjobb az Igenszalon:)) Ez a legjobb legszebb ruhák és gyönyörü szalon...
Igenszalon.hu-ra nézz fel vagy meny el hozzájuk:)))))))) EZ 100%-ba ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!