Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol talalhatnek magamra szep menyaszonyi ruhat? 90 kg vagyok
Mi anno (ejj de régen, 10 éve) egy kisebb menyasszonyi ruha szalonba mentünk bérelni ruhát a szalagavatóra. Nálunk is volt olyan osztálytárs, aki bőőven volt 90 kg, legalább, és rá is volt gyönyörű ruha. Ráadásul a legtöbb helyen át is alakítják, ill. varratni is lehet ruhát, és nem sokkal jön ki drágábban, mintha bérelnéd.
Júliusig még sok helyen meg tudod nézni, és érhet kellemes meglepetés kisebb szalonokban is. :)
Szerintem még "giccses" is lesz közöttük, helyben a szalonban pedig tuti, hogy találsz magadra valami igazán gyönyörűt!
Sok boldogságot és jó ruhavadászatot! :)
Én innen kölcsönöztem anno, rajtam volt először a ruha, nagyon kedvesek voltak.
Most látom csak, hogy kiárusítanak, érdemes lenne megnézned!
Vagy nézelődj molett hölgyeknek szóló oldalakon, vagy varras egyet.
Az se rossz, ha utánanézel a neten annak, hogy milyen alkatú nőnek milyen stílusú ruhák állnak jól.
Biztosan találsz szép ruhát!
Sógornőm 150 kg körül van, nem tudom, honnan volt a menyasszonyi ruhája, de nagyon szép volt, és tényleg jól nézett ki benne, pedig nagyobb db, mint te.
Egyébként mekkora a méreted? (Bocs, ha offolok, csak kérdezem...)
Szia!
Gratulálok az esküvőhöz. A Campanella Szalonban (Budapest) olyat varrnak neked, amilyet szeretnél, és olcsóbban kijön, mintha kikölcsönöznéd valahol máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!