Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lagzis problémám. Úgy tervezzük a párommal, hogy az esküvőnk hónapjában már próbálkozunk Babával. Ti mit tanácsoltok? A többi lent!
Jelezd, hogy nem iszol, mert az egészséged nem engedi, vagy bevettél valami nátha elleni antibiotikumot és amiatt nem ihatsz alkoholt.
Más trükk, amit láttam. A pincér a párnak a feles pohárban vizet vitt, így tudtak koccintani, és fejre sem álltak tőle. ;)
Hasonló volt nálunk is. :)
Én megmondtam, hogy nem iszok, csúnya látvány a részeg menyasszony. Nem így akarom látni magam a képeken. :)
Reggel még negatív volt a teszt, úgyhogy egy pohár pezsgő, egy kis bor belefért.
Valószínűleg a nászéjszakán sikerült teherbeesni. :) Két hét múlva lett pozitív.
Az esküvőn elég gáz, ha a menyasszony húzza le a feleseket, aztán rókázik valamelyik sarokban. A részeg menyasszony is gáz. :D
Itt vannak a kifogások, amiket én szoktam ilyenkor mondani:
1. Antibiotikumot szedek
2. Bevettem egy cataflamot a fejfájásra
3. Nem jó a gyomrom, nem akarok hányni.
Az eddigi válaszokkal teljesen egyetértek, azonban friss feleségént megjegyezném, hogy csak a babaprojekt miatt nem kell nem innod, ha amúgy szívesen fogyasztanál alkoholt!
A fogantatásra egyáltalán nincs hatással (gondolom, amúgy sem rúgnál be) és ennyire azért a gyerek projektre sem kell rágörcsölni! Bőven elég, ha a menzesz elmaradása előtt 1 héttel nem iszol, de különleges alkalmakkor akkor is belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!