Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy családias esküvő?
Figyelt kérdés
Februárban leszünk 1 éve jegyesek de sajnos még nem nagyon tudtuk szervezgetni mivel othont teremtetünk magunknak.Most elkezdtük tervezgetni 50-100 fős esküvő lenne de nem nagy felhajtással csak az alapok.leány kikérés,menyasszonyi menet,esküvő, vacsora szülőköszöntő...szerintetek mennyibe kerül manapság egy esküvő?2018. jan. 22. 22:57
11/18 anonim válasza:
Egy igényes 50-100 fős esküvő ma Magyaroszágon 2-3M Ft között van.
13/18 anonim válasza:
Jót röhögtem a kérdésen, egyrészt a "családias" jelentése nem az hogy a család van ott, hanem hogy kis létszámú, ami az 50-100-ra már nem igaz. Másrészt leírod hogy mennyibe kerülnének "csak az alapok", majd jön egy lista hogy "leány kikérés, menyasszonyi menet, szülőköszöntő", ami egyrészt 1) nem alap, 2) nem kerül pénzbe, hacsak nem az Andrássy utat akarod rendőri biztosítással lezáratni a menyasszonyi menethez, bármi is legyen az.
14/18 A kérdező kommentje:
Mifelénk a családias esküvö az csak a családot jelenti legyen akár 100 vagy akár 300 fő is!Amiket leirtam az szintén nállunk alap dolgok a hagyományokhoz kötődnek és nem nézik jó szemmel ha nincsennek meg!lehet hogy nállatok nem az de itt igen.De amugysem ezt kérdeztem de azért köszi a válaszodat 😃
2018. jan. 25. 02:28
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek 😃
2018. jan. 25. 02:30
16/18 A kérdező kommentje:
És mielőt mégjönne az hogy akkor biztos az ország utolsó falujában lakok tudatom hogy városban lakok és nem is a legkissebben! Mert már ezt is megkaptam egy más témával kapcsolatos kérdésemben
2018. jan. 25. 02:37
17/18 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy 50 vagy 100 😊utóbbi 2 misi kb. Nálunk 13e/fő volt csak a kaja és a korlátlan iatal.
18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó bocsánat zöld kezet akartam adni de félre nyomtam és a középsöre nyomtam mégegyszer bocsánat és köszönöm a válaszod
2018. jan. 28. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!