Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Batyus esküvőre helyszín...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vkrisz81 kérdése:

Batyus esküvőre helyszín tippek 70 főre?

Figyelt kérdés

Hellobello!

Batyus esküvőre keresünk lehetséges helyszíneket április végére. Ha van bármi tippetek kérlek ne tartsátok magatokban :D

70 fő

2018. jan. 15. 19:44
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

az lemaradt hogy mivel nem szeretnénk a kötelező menükért fizetni, valamilyen természetbeli helyszínnek örülnénk budapest környékén, néhány példa:

nimrod fogado

nádas pihenőpark

2018. jan. 15. 19:46
 2/17 anonim ***** válasza:
78%
A budaörsi Auchan parkolója elég nagy
2018. jan. 15. 19:53
 3/17 A kérdező kommentje:

azért az komoly hogy a weblap szerint TE nagyrészt hasznos válaszokat adsz :D milyen lehet a haszontalan ^^

nos valóban meghitt és természetközeli helyszín lenne.. de azért még meghallgatok más véleményt is:D

2018. jan. 15. 20:40
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm hogy elismersz,igen, próbálok hasznos válaszokat adni :D

De hogy tényleg adjak egyet: nézd meg esetleg a Barabás Villát, az egy elég kedvelt esküvői helyszín..épp ezért nem biztos hogy áprilisra lesz hely,de egy telefont talán megér :) egyébként a varos az mindegy? Mert mist elsősorban budapesti helyeket írok.. van még az Udvarház a harmashatárhegyen, ami elég szép tavasszal, de az is elég népszerű.. egyébkent meg itt egy link, amin a legjobb esküvői helyszíneket találod az országban..

[link]

Remelem most már segitettem ;)

2018. jan. 15. 21:10
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
Batyus esküvő? Most komolyan van ilyen? Hát.. Margitszigeten, vagy a Római parton, mondjuk írhattad volna, hogy hol laktok.
2018. jan. 15. 21:12
 6/17 A kérdező kommentje:

a batyus nem hajlektalan, hanem hogy nem a klasszikus huslevest meg egyebeket eszed pincerek altal felszolgalva hanem a nasznep kvazi mindenki hoz valamit de legalabb minden masodik es tobb kaja jon ossze olcsobban. nem olyan drága mert kevesebb a csicsa de több ember társaságát élvezheted! egyszer majd probald ki! ^^

kulsosegre hajtasz vagy elmenyre? a csicsa jol mutat a foton de egy elrontott menu.. hát az pazar tud lenni ^^

2018. jan. 15. 21:44
 7/17 A kérdező kommentje:

#4 adtam egy likeot!

a cikk jo! koszonom

kulon tetszik hogy nadaspark is rajt van amivel én is kacerkodom.. lehet már késő!

igazabol nem kiralyi eskuvot akarok mert nem vagyunk senkik, csak szép helyen és nem csicsára koltve hanem társaságra és a kornyezetre! nekem fontosabb a termeszet mint egy drága kristalypohar az asztalon. van aki ez utobbira izgul, kinek mi az érték!

én egy szépkorú szomorúfűz alatt jobban érzem magam mint egy kristálycsillár alatt.. ha ez egyeseknek megvetendő is ^^ nyilván olyanok nem lesznek ott a meghivottak kozott

2018. jan. 15. 21:50
 8/17 A kérdező kommentje:
#5 igazad van, bocsi, budapesten lakunk. tehát ennek korzeteben lenne jó. max monorig mennénk el távolságban, csak nem oda.
2018. jan. 15. 21:51
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Egy falusi bál vagy házibuli lehet batyus, de egy esküvő... elég alja dolog. Voltam már kis költségvetésű lagzin, többet nem kérnék belőle, az biztos.
2018. jan. 15. 21:53
 10/17 anonim ***** válasza:
91%
Ciki. Nem az, hogy nem szántok rà, hanem, hogy batyus jelleggel csináljátok.
2018. jan. 15. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!