Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne, hogy ti egy 40 fős esküvőre milyen ételt, ételeket készítettnétek?
Figyelt kérdés
Nyilván állni fog az étel valamennyi ideig, de nem szeretném hogy állott rossz ételt kapjanak a vendégeink! Vagy ti milyen megoldást találtatok erre? Előre is köszönöm a válaszaitokat!2018. jan. 13. 15:28
1/5 anonim válasza:
Nem értem, miért lenne állott és rossz az étel? Megbeszélitek az étteremmel, mikorra legyen kész a kaja, és ők addigra elkészítik.
2/5 anonim válasza:
Ja. Nem reggel hatra kell ott lennie a kajanak, ha csak este 6-kor van vacsora.
3/5 anonim válasza:
Mi úgy csináltuk, hogy bementünk a kiválasztott étterembe, elmondtuk, hogy lagzit szeretnénk tartani kb.30 fővel. Kijött az üzletvezető, nagyvonalakban megbeszéltük az elképzelèseket. E-mailben küldött 3 menüsort, meg 4 italcsomagot, abból kiválasztottuk, hogy melyik szimpatikus. A vőféllyel összeraktuk az esküvői forgatókönyvet, azt elküldtük az étteremnek, zenészeknek fotósnak. Így minden ès mindenki idejében a helyén volt.
4/5 anonim válasza:
Mivel vegetáriánus vagyok, ezért nekem fontos lenne, hogy legyen vegetáriánus kaja, ami nem a szokásos rántott sajtra-rántott gombára korlátozódik. A többieknek persze lehet hús. De nem tudom, hány olyan étterem van, ahol ezt meg lehetne oldani...
Viszont még messze nem tartok ott, hogy esküvőm legyen :-D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem fogjuk reggel 6-ra az ételt odakéretni ha csak 18 órakor megyünk :D
2018. jan. 17. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!