Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kéttanus esküvő érdekelne. Kinek hogy zajlott?
2 tanús esküvő azért 2 tanús, hogy ne kelljen nagy felhajtást csinálni és megköttessék hivatalosan a házasság.
Olyan ruhában mész, amilyenben akarsz, legyen az farmer+póló, vagy nagyestélyi, ez csak neked számít, a kutyát nem érdekli.
Simán bementek az anyakönyvvezetö irodájába a 2 tanúval és megvan a házasság. Még a házasságkötő terembe sem kell menni.
Hogy utána elmentek enni, vagy inni a tanúkkal azt eldöntitek, de nem kötelező.
Barátnőm lányáék voltak két tanúval. Ők is szombaton, a lány farmerban és fehér szatén topban, a srác is farmerban és egy lazább ingben. Szülők nem voltak.
Lényegében ők is csak aláírni akartak.
A két tanú egy baráti házaspár volt. Utána a Grill T...feában megebédeltek, ma is boldogan élnek.
2-es vagyok
Mehetsz a terembe ha akarsz.
Ezt amikor lekötitek az esküvőt, a biztonság kedvéért említsd meg!
Mi is két tanúval voltunk, és teremben. Egy jóval kisebb terem volt, de házasságkötő terem az is. Az anyakönyvvezetőnk rajta volt a nemzetiszín szalag, volt zene is (nem bonyolítottuk túl, Vivaldi Négy évszak).
Egy barátunk és a nagykorú lánya volt a tanúnk.
Én krémszínű elegánsabb ünneplő ruhában voltam, férjem öltönyben. A végén kölyökpezsgő is volt.
Amúgy gyűrűhúzás is, csók is, szép szavak is az anyakönyvvezetőtől.
Csak ami nekünk lényeg volt, hogy felhajtás nélkül, vendégek nélkül, hétköznap délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!