Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Batyus esküvőre helyszín...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vkrisz81 kérdése:

Batyus esküvőre helyszín tippek 70 főre?

Figyelt kérdés

Hellobello!

Batyus esküvőre keresünk lehetséges helyszíneket április végére. Ha van bármi tippetek kérlek ne tartsátok magatokban :D

70 fő

2018. jan. 15. 19:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Hát bocsi, de ha nem a "csicsára" költessz, akkor mire, ha még a kaját is a vendégek hozzák? Ez iszonyú szarrágás már bocsi..
2018. jan. 15. 23:16
 12/17 A kérdező kommentje:

Mennyit valtozott a 'világ'...

2014es kerdes ugyanitt mindenki azt irta tuti dolog most meg szarragonak hivjatok aki ilyet akar.. wow.

Bar igazad lehet biztosan mindenki milliomos kozuletek vagy soha nem fog hazasodni.. egyik ajanlat 22.8k per fo. Es akkor se zene se ruha se egyebek.. biztos hogy en vagyok a szarrago es nem ezek a kapzsik ti meg a...? ;)

Na de mindegy latom most a burzsuly a tobbseg itt es még buták is.. mert a kerdes nem az volt hogy mi a velemenyed hanem hogy mivel tudnad segiteni. Ezt SE sikerult felfogniuk egyeseknek.. na ok valok arra hogy csak kaja cimen 2 milliot kienekeljenek a zsebukbol.. ja nem, nekik apuci fizeti, igy megdolgozni sem kell erte. Igy mar lehet nagyoskodni ^^

Az az izgi a leendo nasznep kerte hogy ilyen legyen az elejen en odzkodtam tole de mivel oket normalisnak tartom es a ti velemenyetek markansan ellenkezik, mar latom merra haladt el 3 év alatt a valaszado kozosseg ,)

Én azert ha lehet inkabb nem a szuleim huzom le ha mar felajanlja balaki hogy hoznak kajat. Nyilvan a ti eskuvotokon ott lesz a boritek meg ajandekvaras, a menyasszonytanc jo penzert, mi errol mind lemondunk, csak hozzon egy kis etelt meg egy talca sutit cserebe mulattatjuk oket. Boztos en vagyok a hulye..? ^^

Szanalmas .. buta..

De valahol biztos ertekes a velemenyed bar ez most itt nem sikerult. Koszonom ^^

2018. jan. 16. 11:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne sértődj meg, és főleg ne vagdalkozz légyszi.

Inkább írd meg, milyen az a batyus, mert komolyan, nem tudom, pedig pár évtizedet megéltem már.

Tehát: mindenki visz valami kaját. Mondjuk az egyik egy tálca sütit, a másik egy nagy kajásdoboz salátát, a harmadik egy hidegtálat, stb. Ilyenkor meleg étel is van?

Nyáron, nagy melegben az élelmiszer higiéniai kérdés hogy oldható meg? És ha meleg (főtt) étel is van, akkor melegíteni is lehet az adott helyen?

Tehát lényegében a hely kibérlése a nagy feladat ilyenkor? Mi ezt soha nem úgy mondtuk, hogy "batyus", hanem úgy, hogy "piknik alapon". Már ha volt ilyen családi összeröffenés, szülinap, névnap.

Ilyenkor a kaják odavitele sem könnyű feladat, gondolom.

2018. jan. 16. 12:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy ide kiírtad ezt amit, vállaltad, hogy lesz akinek lesz véleménye és ki is fogja fejteni. Nyilván mindenki szánalmas és buta aki mást gondol mint Te. Azon viszont gondolkozz el, hogy közel sem csak a 23 ezer forintos menü van. 10-15 ezer forintért már lehet jót találni, viszont ha Te nem találtál akkor valószínűleg olyanok az igényeid a helyszín és/vagy az étel tekintetében amik ezeket az árakat hozzák magukkal. Egyébként a mi esküvőnk összesen nem került kétmillió forintba, két éve, vidéki megyeszékhelyen. Igen volt amire komolyabban költöttünk és volt amire szinte egyáltalán nem, de mi spóroltuk össze rá a pénzt, kb. két év alatt. Most én is írjam, hogy buta és szánalmas vagy mert feltételezésekbe bocsátkozva személyeskedsz? Nem, nem teszem. Ettől még a batyus esküvő szerintem ciki és ha már szakmai érvet vársz: ha olyan helyszínekben gondolkozol amik húszezer forint körüli menüárral dolgoznak, akkor szerinted melyik ilyen helyszín fogja Neked kiadni a már sokat emlegetett kétmilliós bevétel helyett mondjuk félmillióért a helyet, hogy Te és a vendégeid odavihessétek az ételt és mennyi idő alatt fogja ezért rárúgni a NAV és az ÁNTSZ kézen fogva az ajtót a lagzitokra? Ha pedig olyan helyszínben gondolkozol ami alapból nem működik esküvői helyszínként akkor Te viszed majd a hűtőket, a melegen tartótkat, az étkészletet, az evőeszközöket, a személyzetet és a szakértelmet? Vagy azt várod, hogy egy helyszín ami amúgy simán elad egy esküvői menüt közel 25kHUF/fő áron (nem a butáknak, hanem azoknak akiknek van annyi rálátásuk, hogy tudják miért ennyi, vagy ha épp nincs is pont ezért nem kezdik el hülyézni azt aki kifizeti, mert rálátás nélkül nem mondunk ugye véleményt), szóval ez a helyszín adjon mindent, és Ti majd visztek enni? De nyilván mi vagyunk a buták.
2018. jan. 16. 12:35
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
Nézd meg Megyer. Falu Veszprém megyében. Hátha nyitottak az ötletedre.
2018. jan. 16. 21:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Remélem a 81 nem a születési éved, mert ha tényleg 37 éves vagy akkor borzalmasan gyerekes vagy :(
2018. jan. 17. 10:04
 17/17 Senkimégisvalaki ***** válasza:

Szia! Megírnád hogy sikerült a batyus esküvő? :)

Mi is ilyenben gondolkodunk (meg már más barátom is felvetette az ötletet).

Nekünk pogány kézfogónk lesz majd, mindenképp szabadban. Tábortüzes lesz, tehát eleve abban gondolkodunk, hogy a batyus asztalok mellett azért lesz 2 nagy bogrács kaja (egy húsos és egy húsmentes), meg persze azért innivalóval mi is készülnénk, de szűkösek az anyagiak. Az én baráti köröm jobb szereti a hasznosat (értsd; sütni, főzni, díszítésben segíteni), mint feszegeni azon, hogy mennyit illik adni egy esküvőn.

Remélem jó buli volt és jól éreztétek magatok, azért írd meg :)

2022. jún. 4. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!