Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül egy családias...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy családias esküvő?

Figyelt kérdés
Februárban leszünk 1 éve jegyesek de sajnos még nem nagyon tudtuk szervezgetni mivel othont teremtetünk magunknak.Most elkezdtük tervezgetni 50-100 fős esküvő lenne de nem nagy felhajtással csak az alapok.leány kikérés,menyasszonyi menet,esküvő, vacsora szülőköszöntő...szerintetek mennyibe kerül manapság egy esküvő?
2018. jan. 22. 22:57
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem,hogy kis városban lesz
2018. jan. 22. 23:00
 2/18 anonim ***** válasza:
Ha valami helyet béreltek, ahol főznek is, akkor 10-15e/fő + piafogyasztás, de azt vihetitek ti is. Sok helyen felszámolnak ilyenkor pohárdíjat.
2018. jan. 22. 23:48
 3/18 anonim ***** válasza:

az 50-100 fő annyira nem családias,azt hittem max 20 főt fogsz írni.

szerintem 1-2 milliót minimum rá kell számolni. fotós,videós,zenész,vőfély,mennyasszonyi ruha,vőlegénynek öltöny bérlés, karikagyűrűk.

terembérlés+kaja+pia általában olyan 15-20 körül van egy főre. ezenkívül díszítés, virágok ,mennyasszonyi torta stb

sok mindentől függ, van ahol vissza lehet fogni a költségekből, olcsóbbat választani.

inkább a 2 milliót mondanám, de alatta is ki tudtok jönni, ha nincsenek annyira nagy igényeitek.

én a kajára és a fotósra,videósra mondanám azt,hogy megéri a jobbat választani, még ha drágább is..

ettem már olyan esküvő menüjéből,ahol 6500 volt a kaja egy főre.hát borzasztónak találtam az ételeket és a szüleim szerint is az volt,pedig ők aztán nem válogatósak, sőt.

míg ettem már olyan helyen,ahol 20 volt egy főre a kaja. hát hatalmas a különbség, életem legfinomabb tölött káposztáját ettem ott.

nyilván lehet köztes utat találni, 100 főnél nem mindegy az a pár ezer forint eltérés. csak arra akartam kilyukadni,hogy nem érdemes a legolcsóbbat.

de persze nem kell a legdrágábbat sem semmiből,rajtatok áll.

2018. jan. 23. 09:31
 4/18 anonim ***** válasza:

3# vagyok.

a helyszínnél sem mindegy sok mindenkinek,azért is dobja meg az árat.

van akinek jó a helyi iskola menzája is helynek, de van aki a legelegánsabb étterem termét béreli ki.

nektek kell eldönteni hol legyen és kérni egy ajánlatot.

ez dobja meg a legjobban általában az összeget.

2018. jan. 23. 09:33
 5/18 A kérdező kommentje:
Bérelni szeretnénk egy éttermet vagy egy épületet szerinted melyik a jobb ? És melyik jön ki anyagilag jobban ?
2018. jan. 23. 12:56
 6/18 A kérdező kommentje:
Igen a50-100 fő nem hangzik családiasnak de páromnak hatalmas a családja az én családom max 20 főböl ál!és barátok még nincsenek bele számolva azért irtam hogy 50-100 fö mert csak a család 50
2018. jan. 23. 13:03
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2018. jan. 23. 13:03
 8/18 anonim ***** válasza:

Nálunk másfél éve volt esküvő. 46 fő volt velünk együtt, a termet i gyen magkaptuk, a kaja volt 7900/fő, ebben vacsora és éjféli kaja, víz, üdítő, csapolt sör volt. Rövideket mi vittük. A videós és a fotós vidéki viszonylatban átlagos áron, együtt volt 250e körülbelül. A dj volt még 130e Ft, de nagyon megérte, 4-ig buliztunk, pesig én félidős terhey voltam. :)

A díszítés minimális, szabadtéri esküvő volt, igy templomot se kellett díszíteni, csak egy asztaldíazt hozott a virágos, csokrokkal (1 nagy, 1 dobócsokor, 6 koszorúslány) volt kb 30e Ft.

A menyasszonyi és menyecskeruhát varrattam, a kettő volt 22e Ft, a vőlegény öltönyt 70e Ft.

Voltak még apróbb kiadások, a végösszeg 1,5M Ft körül állt meg. Nem olcsó mulatság és mi mindenből egyszerűsített verziót kértünk.

2018. jan. 23. 21:24
 9/18 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam, az elütésekért bocsánat, remélem érthető azért.
2018. jan. 23. 21:26
 10/18 A kérdező kommentje:
Mi sem akarunk nagy dolgokat csak azért a jelképes dolgok meglegyenek át számoltam a vendég listát velünk 40 főt számoltam mert van aki külföldön él és ők nemhiszem hogy ezért hazajönnének
2018. jan. 24. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!