Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itthoni esküvőknél, szokták a nászindulót játszani? Vagy ez csak az amerikai filmek miatt él bennünk? Ha szokták, mikor, hol? Tulajdonképp mi egy esküvő menete? Polgári és egyházi is
Polgári esküvő menete:
Szerintem a You tub-on nézzél meg pár videót erről. Én is ezt tettem.
Azt játsszák, amit választasz.
Ismerősék pl. a Birodalmi indulóra vonultak be, mert Star Wars-fanok :D
Én a Pachebell kánonra szeretnék, mert gyönyörű, vagy a Chibiusa no omoi-ra :)
Mindenki más zenére vonul be, de a klasszikus esküvői indulót amit amerikai filmekben látsz, én is csak külföldön láttam eddig, ott is csak az esetek 1%-ban...
Itthon Magyarországon mindig ugyanazt a 3-4 épp sláger - esküvőhöz illő zenét választják a párok. Mindenki azt hiszi hogy egyedi a választása, és végül mindig ugyanaz szól. :) De az nem a nászinduló. ;)
Nekünk először volt a templomi esküvőnk, ahol az orgonistától a Nászindulót kértük bevonulómnak. De erre csak én (a menyasszony) vonultam be, a vőlegény és a tanúk először, harangszóra.
Aztán a polgári szertartásra együtt vonultam be a párommal egy másik választott zenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!