Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy ilyen esküvőre mennyi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen esküvőre mennyi a reális költségvetés? Félmillióból kihozható?

Figyelt kérdés

Kb 50 vendég, egy szép étterem lesz lefoglalva. A vacsora svédasztalos önkiszolgálással, mindenki abból vesz, amiből szeretne. Egyszerű, tipikus hidegtál ételek lennének (töltött húsok, töltött gomba, sonkatekercs, fasírozott, saláták, stb). Utána természetesen torta és sütemények. Ahogy a vacsora lement, a pincérek összeszedik az ételeket, összepakolják az asztalokat, és jönne a buli. DJ-t szeretnénk hívni, aki minden stílusú zenét tud játszani (nem mulatóst, régi és új slágereket inkább). A buli kb hajnal 2-3 óráig tartana, de akár reggelig is, ha jó lesz a hangulat. :)

A díszítés azt szeretném ha egyszerű és elegáns lenne, semmi giccses dolog. A ruhám egy egyszerű fehér estélyi ruha lesz, erre kb 40-50 ezer forintot szánok (ekörül láttam olyasmit, amit én szeretnék).

Fotós az esküvőn nem lesz, egy barátunk fog képeket készíteni. A szertartás előtt szeretnénk elmenni egy hivatalos fotózásra, ezt most ne számítsuk a költségek közé.

Egy ilyen esküvőre milyen keret lenne a reális szerintetek? 6-800 ezerből kijöhet? Írnátok tapasztalatokat?

2018. jan. 3. 20:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%

Ételek: 350 ezer jóindulattal

Torta: 25 ezer (nem kell elmondani, hogy esküvőre lesz)

Italok: 150 ezer körül

Mindkettőtök ruhája,cipője, nyakkendője stb: 90 ezer jóindulattal

Dekor: 40 ezer

Meghívó: 15 ezer

DJ: 40 ezer

Tehát olyan 650-700 ezer forint körül, ha nagyon szerencsések vagytok ki lehet hozni. De a valóságban ez inkább lesz 800 ezer és 1 millió között.

2018. jan. 5. 11:44
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
#11: Ez a "nem kell elmondani, hogy esküvőre lesz" egy hülyeség. Nem az esküvő szó kimondásától lesz drágább valami ha esküvőre kell, hanem attól, hogy az adott termékkel/szolgáltatással szemben támasztott elvárások is teljesen megváltoznak. Nem azért drágább az esküvői torta mert esküvői, hanem azért mert az esküvői torta más mint egy születésnapi torta. Több szint, több díszítés, tovább kell egyben maradnia és lehetne még sorolni. Felejtsük már el ezt a hülyeséget, hogy azért drágább mert esküvői...azért drágább mert az esküvői mást, többet jelent, ami drágább.
2018. jan. 5. 12:28
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Ja és azt a DJ-t is kerüld el messzire aki 40.000 Ft-ért elmegy neked zenélni egy esküvőre.
2018. jan. 5. 12:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Nyáron volt az esküvőnk, másfél milliót költöttünk!

Nyilván ha az embernek van mit a tejbe aprítania van lehetősége szuper esküvői tortára és drágább dj-re is! A kérdező írta, hogy ismerős fog zenélni azért írtam ennyit. A torta meg esküvő ide meg oda csak egy torta! Felesleges súlyos tízezreket fizetni érte és tartóságával sem kell túl sokat foglalkozni ha helyben készítik.

2018. jan. 5. 12:44
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem állítottam egy szóval sem, hogy nem igaz amit most leírtál, azért írtam amit írtam, mert teljesen másra utaltál azzal amit írtál.
2018. jan. 5. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!