Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen esküvőre mennyi a reális költségvetés? Félmillióból kihozható?
Kb 50 vendég, egy szép étterem lesz lefoglalva. A vacsora svédasztalos önkiszolgálással, mindenki abból vesz, amiből szeretne. Egyszerű, tipikus hidegtál ételek lennének (töltött húsok, töltött gomba, sonkatekercs, fasírozott, saláták, stb). Utána természetesen torta és sütemények. Ahogy a vacsora lement, a pincérek összeszedik az ételeket, összepakolják az asztalokat, és jönne a buli. DJ-t szeretnénk hívni, aki minden stílusú zenét tud játszani (nem mulatóst, régi és új slágereket inkább). A buli kb hajnal 2-3 óráig tartana, de akár reggelig is, ha jó lesz a hangulat. :)
A díszítés azt szeretném ha egyszerű és elegáns lenne, semmi giccses dolog. A ruhám egy egyszerű fehér estélyi ruha lesz, erre kb 40-50 ezer forintot szánok (ekörül láttam olyasmit, amit én szeretnék).
Fotós az esküvőn nem lesz, egy barátunk fog képeket készíteni. A szertartás előtt szeretnénk elmenni egy hivatalos fotózásra, ezt most ne számítsuk a költségek közé.
Egy ilyen esküvőre milyen keret lenne a reális szerintetek? 6-800 ezerből kijöhet? Írnátok tapasztalatokat?
Ételek: 350 ezer jóindulattal
Torta: 25 ezer (nem kell elmondani, hogy esküvőre lesz)
Italok: 150 ezer körül
Mindkettőtök ruhája,cipője, nyakkendője stb: 90 ezer jóindulattal
Dekor: 40 ezer
Meghívó: 15 ezer
DJ: 40 ezer
Tehát olyan 650-700 ezer forint körül, ha nagyon szerencsések vagytok ki lehet hozni. De a valóságban ez inkább lesz 800 ezer és 1 millió között.
Kedves utolsó! Nyáron volt az esküvőnk, másfél milliót költöttünk!
Nyilván ha az embernek van mit a tejbe aprítania van lehetősége szuper esküvői tortára és drágább dj-re is! A kérdező írta, hogy ismerős fog zenélni azért írtam ennyit. A torta meg esküvő ide meg oda csak egy torta! Felesleges súlyos tízezreket fizetni érte és tartóságával sem kell túl sokat foglalkozni ha helyben készítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!