Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 100 fős esküvő kihozható 2 millióból?
eddig hármat számoltunk, extrák nélkül, talán pár nevet le tudunk húzni, vagy ha találnánk egy kicsit olcsóbb helyszínt
a zenekar, fotós, ruha az így úgyis ugyanannyi, szóval a helyszínen-ételen-italon próbálnánk faragni
Szia!
Tavaly Budakalászon voltunk esküvőn. Bár ott a vendégsereg a templomi szertartásra volt hivatalos, azt a Kálvárián tartották. Ott a templom romok mellet akár polgári is lehet. A lagzi meg lent volt a faluházban. Jó tágas terem, négy hosszú asztal volt, és a főasztal. Még maradt bőven hely a tánchoz. Kint tágas parkoló és játszótér.
Cateringről gondoskodni kell.
Hát figyi...nekünk 80 fős lesz, eddig így néz ki a költségvetés:
Vőfély: 120.000
Zenekar: 150.000
Videós: (nászajándékba kapjuk)
Fotós: még nincs
Étterem: nincs terembérlés
Terem díszítő: 40.000
Polgári szertartás: 20.000
Kaja/fő: 7000 (összesen: 560.000)
Vendégek elszállásolása kb.: 50.000
Ruha: 120.000 (a kettőnké összesen)
Pálinka: 70.000
Ez eddig 1.130.000
Ha mondjuk a fotós 200.000-ért vállalja akkor is kb. 1.330.000Ft nagyjából, de kerekítsük 1,5 millióra...
Szerintem a tiéteket is ki lehet 2 millióból hozni, mivel csak + 20 fő a differencia, bár nem tudom nektek van -e extra igény, nekünk nem igazán...
Az igényeitektől függ. Mi 2015-ben házasodtunk szezonon kívül, 74 fővel, vidêki megyeszékhelyen. Úgy lett 1,8M Ft a vége, hogy sok helyen elég jó kapcsolatban vagyunk a szolgáltatóinkkal, mert esküvőfotós vagyok, rendszeresen dolgozunk együtt és volt amire nem annyira költöttünk (az én ruhám mindent egybevetve cipővel együtt is 50.000 Ft alatt maradt, de pl. külföldről jöttek a fotósaink akik féláron vállalták de ígyis 400.000 Ft-ba kerültek a repjegyekkel együtt). A dekort teljes egészében a feleségem csinálta, a virágokat barátaink anyagköltségért. Szóval volt amin sokat spóroltunk. Akit érdekel írjon privátot, küldök linket arról, hogy milyen volt az esküvőnk.
Az idei tapasztalatok egyébként azt mutatják, hogy egy átlagos száz fős esküvő, közelebb van a 3M-hoz mint a 2-höz.
Ha már számoltatok és nem jött ki, akkor számoljatok újra, állítsatok fel egy fontossági sorrendet, és ami az elején van arra költsetek többet, ami pedig kevésbé fontos abban kössetek kompromisszumot.
kaja 12.000 alatt nincsen, vagy akkor szállítani kell 100 embert 100km arrébb, akkor meg ugyanott vagyunk
ebben ált. nincsen benne az ital (kv, üdítő, víz), és a rövidek, amit szintén elég húzós mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!