Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Aki hallókészüléket hord és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki hallókészüléket hord és volt esküvője, az milyen frizurát csináltatott? Takarta a készüléket vagy simán látszódni hagyta? Zavart esetleg valakit?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 19:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Utolsónak: igen, igazad van :DD
2010. jún. 2. 22:04
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem fülmögötti, mivel olyan sok a hallásveszteségem. :( Neked?
2010. jún. 3. 09:36
 13/21 A kérdező kommentje:

Nekem nem fül mögötti. De nekem is sok a veszteség :)

Neked nyitott illesztékes vagy a normális? Pont gondolkozom, hogy vennék egy nyitott illesztékeset, mert a fülbehelyezhető típusoknál az utcán elég nehéz „hallani”, mivel a szelet jobban hallod mint a beszédet :(

2010. jún. 3. 10:04
 14/21 A kérdező kommentje:
Mikor lesz az esküvőd?
2010. jún. 3. 10:04
 15/21 anonim ***** válasza:

Hmm, nem tudom, nekem a hagyományos digitális fülmögötti van, jó drága volt, de volt rá támogítás legalább.

Hát ez digitális, és még így sem szeretek zajban lenni, mert nem tudja rendesen kiszűrni a zajokat, a szelet meg pláne utálom.

Nem tudom még, lehet nyáron, mert babás vagyok. :)

2010. jún. 3. 18:30
 16/21 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked!! Mi is szeretnénk már kisbabát, lightosan már rajta vagyunk! :) Vagyis már nálunk is beindult a babaprojekt. :)

Az én készülékem sem tud szűrni. Az utcán semmit nem hallok abból, amit mellettem mondanak, amikor fúj a szél! Ezzel nem tudok mit tenni. : (Ne haragudj, írhatok neked privit?

Még egyszer gratulálok!!! Akkor ez most nagy öröm neked!!

2010. jún. 4. 06:48
 17/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én csak azért írok ide, mert én hallássérült vagyok, bár nekem nincs hallókészülékem, de átérzem az ezzel járó problémákat.

Ha gondoljátok szívesen beszélgetek veletek :)

Írjatok privi-t

2010. jún. 4. 16:54
 18/21 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen, és tényleg nagy öröm. :) Persze, írj privit! :)

Utolsónak: nem tudok írni neked, mert nem látom, hol kell...

2010. jún. 4. 18:58
 19/21 A kérdező kommentje:

Utolsó: Köszönjük! Hasznossá tettem a válaszodat, de így sem jelenik meg, hogy privit írhassak neked. :(

Csak az egyik válaszolónál jelenik meg nálam.

Akkor neked még nagyon jó lehet a hallásod, ha nem szorulsz készülékre. :)

Honnan vetted észre?

2010. jún. 4. 19:59
 20/21 A kérdező kommentje:

Megvan. Az adatmódosításban engedélyezni kell a privát email küldést. :)

Utolsó válaszolónak.

2010. jún. 4. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!