Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki hallókészüléket hord és volt esküvője, az milyen frizurát csináltatott? Takarta a készüléket vagy simán látszódni hagyta? Zavart esetleg valakit?
Nekem nem fül mögötti. De nekem is sok a veszteség :)
Neked nyitott illesztékes vagy a normális? Pont gondolkozom, hogy vennék egy nyitott illesztékeset, mert a fülbehelyezhető típusoknál az utcán elég nehéz „hallani”, mivel a szelet jobban hallod mint a beszédet :(
Hmm, nem tudom, nekem a hagyományos digitális fülmögötti van, jó drága volt, de volt rá támogítás legalább.
Hát ez digitális, és még így sem szeretek zajban lenni, mert nem tudja rendesen kiszűrni a zajokat, a szelet meg pláne utálom.
Nem tudom még, lehet nyáron, mert babás vagyok. :)
Gratulálok neked!! Mi is szeretnénk már kisbabát, lightosan már rajta vagyunk! :) Vagyis már nálunk is beindult a babaprojekt. :)
Az én készülékem sem tud szűrni. Az utcán semmit nem hallok abból, amit mellettem mondanak, amikor fúj a szél! Ezzel nem tudok mit tenni. : (Ne haragudj, írhatok neked privit?
Még egyszer gratulálok!!! Akkor ez most nagy öröm neked!!
Sziasztok!
Én csak azért írok ide, mert én hallássérült vagyok, bár nekem nincs hallókészülékem, de átérzem az ezzel járó problémákat.
Ha gondoljátok szívesen beszélgetek veletek :)
Írjatok privi-t
Köszönöm szépen, és tényleg nagy öröm. :) Persze, írj privit! :)
Utolsónak: nem tudok írni neked, mert nem látom, hol kell...
Utolsó: Köszönjük! Hasznossá tettem a válaszodat, de így sem jelenik meg, hogy privit írhassak neked. :(
Csak az egyik válaszolónál jelenik meg nálam.
Akkor neked még nagyon jó lehet a hallásod, ha nem szorulsz készülékre. :)
Honnan vetted észre?
Megvan. Az adatmódosításban engedélyezni kell a privát email küldést. :)
Utolsó válaszolónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!