Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Aki hallókészüléket hord és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki hallókészüléket hord és volt esküvője, az milyen frizurát csináltatott? Takarta a készüléket vagy simán látszódni hagyta? Zavart esetleg valakit?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 19:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna. Aki eljön az esküvőmre az úgyis tudja,hogy mi a szitu... :D
2010. jún. 2. 19:10
 2/21 A kérdező kommentje:

köszi, most látom amúgy, hogy rossz topicba tettem fel a kérdésemet. Na majd egy óra múlva beteszem a helyes topicba.

:)

2010. jún. 2. 19:11
 3/21 anonim ***** válasza:
érdekelnek a válaszok
2010. jún. 2. 19:14
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

ha téged nagyon zavar,és a hajhosszod engedi,akkor csináltasd meg az egészet szép loknikba,és tehetsz bele akár előre u frufrudhoz ilyen kis tiarát,vagy díszcsatokat,.Így oldalt eltakarja a hajad a hallókészüléket.esetleg egy jól odaillesztett fátyol is segíthet.vagy ilyen egyik oldalra eltűzött haj,ezek is nagyon szépek,ez lehet göndör és egyenes is,és takarja az egyik fület.

de én a helyedben hagynám látszódni,és megcsináltatnám álmaim frizuráját,mert ez a nap rólatok szól,nem arról hogy takargasd azt,amit valószínűleg mindenki tud rólad..egyáltalán nem szégyen ez,sőt:)vállald fel büszkén:)jó készülődést:)

2010. jún. 2. 19:31
 5/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igen, zavar sajnos, de majd meglátjuk, hogy hogyan lesz. Vagyis engem nem zavar, inkább attól tartok, hogy mások majd mit gondolnak rólam. Mert nem tudja mindenki.

És az álmaim frizurája meg pont egy igazi konty. :)

2010. jún. 2. 21:02
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát sztem is takard el inkább, ha nem akarod, hogy az esküvődőn a hallókészüléked legyen a visszatérő téma. :D Amúgy én is hk-s vagyok, és én is takarva fogom majd kontyoltatni a hajam. :)
2010. jún. 2. 21:22
 7/21 A kérdező kommentje:
utolsó-nak: tudnál csatolni képet, hogy milyen frizurára gondoltál? :)
2010. jún. 2. 21:27
 8/21 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ezeket most másoltam át egy esküvői frizurás gyakorikérdések topicból. :) De ilyesmiket képzeltem el én is magamnak. Neked milyen hosszú a hajad?

2010. jún. 2. 21:38
 9/21 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha megkéred a fodrászt, az is kitalál valamit szívesen. Dolgozzon csak meg a pénzéért. :P
2010. jún. 2. 22:01
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszi a képeket!!!

Hosszabb a hajam, váll alá ér. Viszont, ha szükséges, akkor póthajat is kérek a fodrásztól.

Jók a képek, én is nézegetek frizurákat, csak még nem tudtam dönteni.

Neked milyen a készüléked?

2010. jún. 2. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!