Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki hallókészüléket hord és volt esküvője, az milyen frizurát csináltatott? Takarta a készüléket vagy simán látszódni hagyta? Zavart esetleg valakit?
köszi, most látom amúgy, hogy rossz topicba tettem fel a kérdésemet. Na majd egy óra múlva beteszem a helyes topicba.
:)
ha téged nagyon zavar,és a hajhosszod engedi,akkor csináltasd meg az egészet szép loknikba,és tehetsz bele akár előre u frufrudhoz ilyen kis tiarát,vagy díszcsatokat,.Így oldalt eltakarja a hajad a hallókészüléket.esetleg egy jól odaillesztett fátyol is segíthet.vagy ilyen egyik oldalra eltűzött haj,ezek is nagyon szépek,ez lehet göndör és egyenes is,és takarja az egyik fület.
de én a helyedben hagynám látszódni,és megcsináltatnám álmaim frizuráját,mert ez a nap rólatok szól,nem arról hogy takargasd azt,amit valószínűleg mindenki tud rólad..egyáltalán nem szégyen ez,sőt:)vállald fel büszkén:)jó készülődést:)
Köszönöm! Igen, zavar sajnos, de majd meglátjuk, hogy hogyan lesz. Vagyis engem nem zavar, inkább attól tartok, hogy mások majd mit gondolnak rólam. Mert nem tudja mindenki.
És az álmaim frizurája meg pont egy igazi konty. :)
Köszi a képeket!!!
Hosszabb a hajam, váll alá ér. Viszont, ha szükséges, akkor póthajat is kérek a fodrásztól.
Jók a képek, én is nézegetek frizurákat, csak még nem tudtam dönteni.
Neked milyen a készüléked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!