Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak az a menyasszonyi ruha,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az a menyasszonyi ruha, aminek az is a neve?

Figyelt kérdés

Láttam egy üzletben gyönyörű alkalmi ruhákat, nem tudom mi a nevük, de teljesen úgy néztek ki, mint egy menyasszonyi ruha. Azzal a különbséggel, hogy 20-30 ezer forintba kerültek. Ciki szerintetek egy ilyet kinevezni, mint menyasszonyi ruha? Amúgy nem tudom mennyibe kerül bérelni egyet, de azt mondják nagyon drága... Nem megérné már akkor inkább venni egy ilyet?

(Nem kínaiba láttam, nem mintha azzal bármi bajom lenne, hanem a plázában kiállítva -pécs-)

[link]

[link]

ilyesmik voltak...

2010. jún. 2. 18:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is Pécs közelében lakom, bár a P. Plázába ritkán járok, de úgy emlékszem, hogy ott valamelyik szalonnak volt kirakta, de maga az üzlet nem ott volt, szerintem nézd meg, hogy melyik üzleté a kirakat. 4-5 éve koszorúslány ruhákat láttam ott, amúgy ezek menyasszonyi ruhák.
2010. jún. 3. 13:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! pécsi vagyok és én minden alkalommal azt nézem, amikor a postára megyek (Pláza posta), hogy ilyet akarok mennyasszonyi ruhának! Kit érdekel, hogy hívják, bele bújsz, fátyol hozzá és csak te tudod, hogy 24000-ért vetted.
2010. júl. 23. 12:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom :) Köszönöm.
2010. júl. 25. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!