Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki kissé aszociális, az hogyan éli meg az esküvőt? Ismersz ilyen embert, aki házas?
Nyílván ismerek aszociális, legalábbis elég magányos típusú házas embereket az előbbi generációból, akik elvannak a családban, nem érdekli őket más.
Mostanában több ismerősöm jegyes lett vagy megházasodott. Bár én még nem tartok ott, hogy ezen gondolkodjak, de már előre furcsa érzésem van attól, hogy olyan mintha az esküvő nem csak arról szólna, hogy szeretem a párom, hanem egy "szociális program", amit szégyellnék megtartani, vagy nagy felhajtást csinálni belőle. Inkább olyan elképzelésem van az egészről, hogy elutaznék a jövendőmmel egy szép távoli helyre, és csak kettesben lennénk.(nem nészútról beszélek)
Bár ilyent csak filmekben láttam:D Te az ismerettségi körödben tapasztaltál hasonlót, hogy valakik nem rendeztek nagy, meghívotakkal teletűzdelt ceremóniát?
Én is hozzás hasonló típus vagyok, például a menyasszonytánc gondolatától is kiráz a hideg, és ugyanúgy "szégyelném" magam. De a házasságkötő terembe bevonulás is furcsa volt, na :D (Pl. nekem fontos volt, hogy ne legyen semmi felhajtás, de a kaja az legyen nagyon jó, mert szeretek enni :D)
Mi eleve nem hívtunk meg sok embert, nem rendeztünk nagy fotózást, nem volt vőfély meg semmilyen produkció, még tánc sem, csak egy "sima" vacsora és eszem-iszom egy étteremben kb. 40 főre, ami aztán beszélgetésbe ment át. Emellett egyszerű koktélruhám volt, szóval semmi extra, de nagyon szépnek éreztem magam mégis.
Én azt tudom tanácsolni, hogy képzeld el és tervezd meg, hogy mi az, ami neked/nektek belefér, és ahhoz tartsd magad. Ha elutazást szeretnél, akkor legyen az. Erről például csinálhattok fotókat is, aztán utána abból egy albumot vagy ilyesmi, ha valamit akartok a rokonoknak, ha kell valami. De nem kötelező a hagyományos esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!