Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyesmi menyasszonyi ruhát keresek magamnak, de már annyit kerestem, hogy belefáradtam. Találtam párat, de semelyik sem az igazi. Ha esetleg láttatok 1-2-t, belinkelnétek ide?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm! Ilyesmire gondoltam: [link] és [link] és [link] VAGY [link] és [link] Magas és vékony vagyok, nem tudom melyik fajta állna jobban.2010. máj. 31. 21:24
11/21 anonim válasza:
A 4. gyönyörű.
Még azon is elgondolkodtam, hogy lementem hátha kell majd pár év múlva. De túl alacsony vagyok hozzá.
12/21 anonim válasza:
13/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a linkeket, az utolsó kettő gyönyörű! sok boldogságot nektek, és sok sikert a ruhakereséshez:)
2010. máj. 31. 22:06
14/21 A kérdező kommentje:
amúgy amiket én linkeltem, azt hiszem azok közül is pár ruha Maggie Sottero tervezése. nagyon tehetséges!:)
2010. máj. 31. 22:09
15/21 anonim válasza:
nekem azok közül, amiket belinkeltél egyértelműen az első a favorit! mondjuk én vékony derekú cicis vagyok és tudom, hogy nekem ez állna jól. azt igazából nem tudom magas testalkaton melyik mutat jól, de nekem az első tetszik... :)
16/21 anonim válasza:
áhh basszzuuusss behalok,olyan szépek!:)2.és az utolsó állna legjobban szerintem.Utolsó kicsi,elegáns esküvőhöz,többi "mindenféléhez" menne szerintem:)
hol laksz? tudok egy nagyon jó esküvői szalont:)
17/21 A kérdező kommentje:
pest megyében lakok, ha ott tudsz, akkor szivesen fogadom a cimet:)
2010. máj. 31. 22:41
18/21 anonim válasza:
hm,győrben tudtam volna,de pesten is biztos van sok.körülnézek neked majd:)
19/21 anonim válasza:
Azt, hogy mi áll jól, csak akkor tudod meg, ha felpróbálod őket. Jan. végén van esküvőkiállítás Pesten, ott rengeteg ruha van kiállítva. Persze ha korábban kell, akkor ez neked nem segít.
20/21 anonim válasza:
az vagyok,aki írta,hogy körbenéz:)
szerintem gyönyörűek,és illene a magas karcsú alakodhoz,vmint a modern elképzeléseidhez:)
és ezek Pesten vannak!:)
innen nem tudtam külön kilinkelni azokat,amik a te elképzelésedhez hasoníltanak,úgyhogy nézegesd meg:
Remélem segíthettem:)! szióka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!