Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fekete esküvői ruhákról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekete esküvői ruhákról szeretnék képeket! Olyanokról, amiket itt Magyarországon is meg lehet venni, vagy kölcsönözni!?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 12:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
2%

Itt van kiegészítőkkel együtt...

[link]

2010. jún. 27. 00:35
 32/39 anonim ***** válasza:
2010. jún. 27. 10:23
 33/39 anonim ***** válasza:
0%

régen azért voltak feketébe a nők az esküvőkkor, mert akkoriban a sok háború miatt sokan elvesztették a hozzátartozóikat, és mindíg újra meg újra elő kellett venne a fekete ruhákat az embereknek, míg végül teljesen átalakult a ruhatáruk(nem mintha olyan sok ruhályuk lett volna akkoriban) és sok helyütt erdélyben még ma is van hogy feketében mennek férjhez a menyasszonyok!!! saját szememmel láttam...kissebb településeken!

ma persze már ez inkább a divatot a góth és emo divatot is jelképezheti, persze ezt nem rád értem kedves kérdező

nekem ez a ruha tetszik, fehérben én is férjhez mewnnékl benne:-)

[link]

gratulálok esküvőtök alakalmából!

szép napot!

2010. jún. 27. 11:24
 34/39 anonim ***** válasza:

13:25:

[link] ez olyan gyönyörű,láttam már máskor is képen.

Én ijet szeretnék majd

2010. jún. 27. 13:26
 35/39 anonim ***** válasza:

Én is rajongok a fekete esküvői ruhákért:):):) Én is majd abba tervezek férjhez menni, és igen, gót vagyok:D

Belinkelem a kedvenceimet, remélem tetszeni fognak:

[link]

[link]

Ha elég extrém vagy: [link]

Bár ez lilás-fekete, de hátha:) [link]

[link] Ezt pl. egy szexi csizmával, elég extrém lenne:D

[link]

[link]

[link]

[link]

Na és ezt egyenesen imádom: [link]

Szerintem ezek is gyönyörűek: [link]

[link] itt pedig a hosszú bársonykabátba vagyok beleszerelmesedve, ha esetleg télen, vagy ősszel lesz az esküvő, jól jöhet:)

[link]

Na ez a legextrémebb, de hátha:): [link] (én lehet, hogy lennék olyan elvetemült, és felvenném:D)

[link]

Ez ennek a gót modellnek az oldala:

[link]

Tudom ajánlani, rengeteg jó ötletet meríthetsz a képeiből (nem csak a fashion mappából, azokon kívül is nagyon sok jó , sőt gyönyörű ruha van, pl ez: [link] portfolio_mask.htm azt hiszem a fantasy mappában van, és egyszerűen meseszép)

Nem linkelek többet, vedd úgy, hogy Lady Amaranth összes ruháját belinkeltem, mert mindegyiket imádom, viszont több oldalnyi lenne akkor a válaszom:D

Sok boldogságot, ne törődj másokkal, a ti esküvőtök, nektek kell tetszenie!:)

(Tudom, hogy nem kérted, de ezt a tortát imádom, és az én esküvőmön, tuti ez lesz: [link]

(vagy ez: [link]

(vagy ezek mind: [link] , na jó befejeztem:D)

2010. jún. 27. 16:37
 36/39 anonim ***** válasza:

16:37-es vagyok

Légyszí' írd meg, hogy tetszettek-e, és ha igen, melyek a legjobban:)

2010. jún. 27. 16:38
 37/39 anonim ***** válasza:

Hupsz, most látom, rosszak a tortás linkek, na mégegyszer:

Szóval ez a nagy szerelem: [link]

vagy ez: [link]

vagy még millió másik, lásd google-s link:D

2010. jún. 27. 16:41
 38/39 A kérdező kommentje:
Huh, köszi a jó sok linket! Nagyon tetszik mind, nem tudok dönteni, hogy melyik jobb a másiknál. Agyalok még rajta egy kicsit. A torták isteniek! Nagyon nagy ötlet!
2010. jún. 27. 16:59
 39/39 anonim ***** válasza:

"régen azért voltak feketébe a nők az esküvőkkor, mert akkoriban a sok háború miatt sokan elvesztették a hozzátartozóikat, és mindig újra meg újra elő kellett venne a fekete ruhákat az embereknek, míg végül teljesen átalakult a ruhatáruk(nem mintha olyan sok ruhájuk lett volna akkoriban) és sok helyütt Erdélyben még ma is van hogy feketében mennek férjhez a menyasszonyok!!! "ma 11:24

tegnap 22:43 vagyok

Bocsi, de ez azért nem egészen így van, mint azt már a hozzászólásomban is leírtam, gyász idején, nem tartottak lakodalmat, ha esküdtek is azt nagyon szűk körben, valószínű, hogy fekete ruhában, a sajnálatos esemény hozta így, de nem terjedt el (akkor ma is fekete lenne szinte minden ara), a fő szín Viktória királynő esküvője óta a fehér szín, az városi divatban és a népviseletekben is, egyébként, a polgárság a nemesség, és a gazdagabb parasztság nem szükölködött a ruhában, menyasszonyi ruhát még a legszegényebbek is csináltak, természetesen vannak olyan tájegységek, falvak, népcsoportok, ahol a menyasszonyi ruha hagyományosan fekete (ezeken a helyeken általában a sima ünnepi viselet is inkább erre sötét) de azért ez nem volt elterjedt.

Mifelénk érdekes módon fehér volt a menyasszony ruhája, és a gyászruha is, az '50-es évekig fehérben gyászoltak az asszonyok.

Örülök, hogy tetszik a ruha amit linkeltem. :)

[link]

2010. jún. 27. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!