Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete esküvői ruhákról szeretnék képeket! Olyanokról, amiket itt Magyarországon is meg lehet venni, vagy kölcsönözni!?
Feketeözvegy kis- és nagykereskedés, Halálárok u.13.
De sajna itt kölcsönözni nem lehet( porladásig, holtodiglan után is viselni kell a cuccut).
Japánban is fekete az esküvői ruha, a temetési pedig fehér! Mit vagytok úgy oda.
Próbáld meg a ghotic store-ban. Ott lehetnek:)
Miért kell nekiesni a kérdezőnek? 12:21-es! Kérdezte valaki, hogy te mit tennél szívesen? Ha nem tudtok érdemben válaszolni a kérdésre, akkor is mindenáron bele kell köpködni a véleményeteket a fórumba?
Én még hallani sem hallottam erről eddig, utánanéztem, itt találtam: www.redhotbrides.com
Mindenkinek más tetszik, nem tudom, ezen minek kell ennyire kiakadni, ráadásul ilyen minősíthetetlen stílusban. Ahogy neked szíved joga, hogy ne tetsszen és ne hordd, neki is szíve joga szeretni az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!