Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fekete esküvői ruhákról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekete esküvői ruhákról szeretnék képeket! Olyanokról, amiket itt Magyarországon is meg lehet venni, vagy kölcsönözni!?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 12:02
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Nem vitázni akarok, de megcáfollak. Nincs szebb a menyasszonynál! Nem a ruha színe teszi a menyasszonyt! A fehér színt én pl. nem szeretem, pont ezért nem fogok fehérben az oltár elé állni. Sőt a menyecske ruhám sem bordó lesz, hanem almazöld! Mert az a kedvenc színem! Nagy baj van, ha a ruha színe teszi a menyasszonyt vagy az esküvő hangulatát.
2010. máj. 30. 13:48
 22/39 anonim ***** válasza:
42%

Ti bunkó kretének,miért nem bírtok a kérdésre válaszolni,és elfogadni mások ízlését?!Legalább viccesek lennétek,ha már írogattok.

Vmi elegáns,alkalmi ruhaboltban nézelődj,a darknation.hu nem működik,de ott nem igazán voltak eddig sem esk.jellegű ruhák,csak néhány szoknya.

Darkshop.hu vagy más ilyen jellegű boltban Bp-en akad néhány.Gothic.lap.hu,Darkwear.lap.hu,más nem jut eszembe most.(ha lesz esk,nekem is fekete,vagy kék lesz:-)

2010. máj. 30. 13:53
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Ezek tetszenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Utsóban almazöld is van! :)

2010. máj. 30. 14:00
 24/39 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi nektek!
2010. máj. 30. 14:01
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

[link] én ezt tudnám elképzelni hosszú szoknyával és a csizma nélkül, [link] is kicsit extrémebb)

Egyébként ne is foglalkozz avval ki mit mond,szerintem neked kell tudni milyen ruhát szeretnél.Igazából nem tudom miért kötnek bele a feketébe amikor már ezer meg ezer színben van ruha azok miért nem ilyen "rosszak".Egyébként Ebayen érdemes még körülnézni talán bár ott nagyobb a rizikó hogy nem lesz jó a ruha.Sok boldogságot :)

2010. máj. 30. 17:11
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

14:00 utolsó előttije nagyon tetszik!

Esetleg, ha merész vagy: [link]

Tetszenek a fekete esküvői ruhák, de magamon nem tudnám elképzelni. :S Remélem végül gyönyörű ruhás (és esküvőd) lesz!

2010. máj. 31. 12:44
 27/39 anonim ***** válasza:
2010. jún. 1. 13:25
 28/39 anonim ***** válasza:
Azt írd be, hogy "gothic wedding dress" vagy "gothic bride" És varrasd meg,a melyik tetszik, mert itt nincs akkor a piaca a goth-nak, hogy külön menyasszonyi ruhát is lehessen kölcsönözni. Máshol nem hiszem, hogy kapsz fekete esküvői ruhát.
2010. jún. 26. 22:17
 29/39 anonim ***** válasza:

06-01 13:25 vagyok (Enyém volt a fekete ruhás koszorúslányos kérdés.)

[link] ezt a ruhát Magyarországi (Pécs) szalonból ki tudod bérelni, bár ez csak félig fekete, teljesen fekete ruhát még egy szalon honlapján sem láttam.

És itt egy cikk is a fekete ruháról:

"Az Igen-Igen a Boldogságmagazin főszerkesztőjétől Fejes Tóth Judittól többek között azt is megtudtuk, hogy megjelent egy szokatlan, de annál trendibb kiegészítő a menyasszonyi ruhákon, a zseb és bevállalós menyasszonyok már fekete-fehér, vagy akár fekete ruhakölteményt is viselhetnek esküvőjükön."

[link]

A 19. század közepéig (Viktória királynő viselt először fehéret az esküvőjén, Ő hozta divatba) nem volt meghatározott színe a ruhának, minden lány a legszebb ünneplő ruháját húzta fel az esküvőjére, lehetett az fekete, rózsaszín, zöld, stb.

Mindemellett, hogy én fehér ruhát szeretnék, ne foglalkozz a károgókkal, Magyarországon több népviseletben is fekete a menyasszony ruhája, mivel gyászolja a leányságát, másrészt mert a viseletük eleve nem túl tarka és inkább fekete színekből áll (pl. svábok).

[link]

"nem viselt a menyasszony fehér ruhát, hanem fehér köténye volt"

[link]

2010. jún. 26. 22:43
 30/39 anonim ***** válasza:
2010. jún. 26. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!