Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete esküvői ruhákról szeretnék képeket! Olyanokról, amiket itt Magyarországon is meg lehet venni, vagy kölcsönözni!?
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 12:02
11/39 A kérdező kommentje:
12:41-es is nagyon szép! Olyan kifinomult!
2010. máj. 30. 12:42
12/39 A kérdező kommentje:
Azt hiszed 12:21-es, hogy tudni fogják, hogy milyen ruhában leszek? Majd meglepődnek! Sem a bevonulás, sem az első közös táncunk nem lesz hagyományos! Én nem akarok hagyományos, mindennapi, unalmas esküvőt! Szeretem a polgárpukkasztást! Azt akarom, hogy az esküvőmről meséljen mindenki még az unokájának is! A párom meg... Hát ne tudjátok meg milyen. Pont mint én, csak pasiban. Neki semmi kifogása sincsen ez ellen. Szóval az én páromon te csak ne csodálkozz.
2010. máj. 30. 12:44
13/39 anonim válasza:
14/39 anonim válasza:
15/39 anonim válasza:
Ez pedig a klasszikus, csak feketében, de talán ez az egyetlen az eddgiek között, amin a színe ellenére azonnal látszik, hogy esküvői ruha!
16/39 A kérdező kommentje:
Ez mind nagyon gyönyörű, főleg az utolsó előtti!
2010. máj. 30. 12:57
18/39 A kérdező kommentje:
Ugye, hogy mind nagyon gyönyörű????
2010. máj. 30. 12:59
19/39 anonim válasza:
Esetleg az is megoldás lehetne,ha felkeresnél egy olyan esküvői szalont,ahol megrendelésre készítenek ruhákat.A te elképzeléseid szerint a te méretedre készítik el.Szerintem nekik mindegy,hogy milyen színű az anyag és akkor az a ruha teljesen a te stílusod lehetne,amilyet megálmodtál.
20/39 anonim válasza:
Itt is van egy.
Bevallom régen én is feketében akartam férjhez menni de ma már eszembe se jutna nincs szebb egy hófehér menyasszonyi ruhánál. Nem ítéllek el amiért más az ízlésed. Sok Boldogságot Kívánok Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!