Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy persely, benne valamennyi pénz, százasokban, két-százasokban, nászajándéknak?
Valami ilyesmi, de egy szép porcelán perselyre gondoltam, benne az összeg, amit adni akarunk. Nagyon rossz ötlet?
Szerintem tök jó ötlet:)
Csak nagyobb pénzt is tegyetek bele(500ft 1000ft).
A férj-feleséges perselybe direkt van úgy megcsinálva, hogy akkor is a feleséghez esik a mani, mikor a férjhez dobod be a pénzt? Mert látszik, hogy el van hajolva a választó fal. Ha direkt van, akkor nagyon állat:D
Egyébként tényleg jobb szerintem is a kaparós, de a pénzesnek meg megvan az az előnye, hogy bizti pénz van benne, kaparóssal meg elég nehéz nyerni. Ha azt kap az ember, és egyikkel se nyer, akkor olyan az, mint a "nesze semmi, fogd meg jól" Nem is tudom....
Mi is ládikát kaptunk telis-tele fém 200-al és nekünk is nagyon tetszett.
Olyat is lehet készíttetni, hogy fogtok egy ládát és a papírt pénzt úgy rakatjátok bele, minta kifolyna belőle a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!