Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jól van ez így? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól van ez így? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemsokára házasodnánk a párommal,de én még egyetemista vagyok. Ebből kifolyólag anyám fizeti a mi részünket,és folyamatosan azt hallgatom,hogy Ő kiket fog meghívni. Egyedül állította össze a vendéglistát is,amikor kértem,hogy még ezt vagy azt hívjunk meg,kerek-perec kijelentette,hogy NEM,Ő NEM HÍVJA MEG,és ezen nem fogunk talán összeveszni. Tehát semmi beleszólásom nincs,ő tervez-szervez mindent. Párom dolgozik,ő nem akar ebbe belefolyni,a maguk részét tudja csak kifizetni. Apám se szól semmit,mert ő pénzt sem ad,a szüleim elváltak. A családom többi tagja,nagynénémék is természetesnek veszik,hogy anyám szervez,tőle kérdezgetik,hogy na kit hívsz meg? Nem pedig tőlem. Oké,hogy nem én fizetem,de az rendben van úgy,hogy megkeseredve gondolok arra a napra,mert ha vmi ötletem támadna,egyből le vagyok ugatva? Mire én dolgozni kezdek,az két év,és még akkor kezdenék gyűjteni,ez nagyon kilátástalan így. Mit csináljak? Legszívesebben bőgnék.
2010. máj. 29. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nincs jol.Ez a nap kettotokrol szol!Rendezzetek egy kicsi lagzit.Szuk csalad es kesz.Azt kifizeted a paroddal es nincs vita.
2010. máj. 29. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű: ha fontosabb a házasság a lakodalomnál, akkor jelentkezzetek be az anyakönyvvezetőnél, előtte való nap szóltok a szülőknek, hogy másnap esküvő, szeretettel várjátok őket. Utána egy ebéd a jelenlevőkkel (ti+tanúk+szülők+testvérek), azt még ki tudjátok fizetni (abból a pénzből, amit párod a saját vendégeikre szánt) Ha nem tetszik, csókolom, nem kell eljönni.

Ha viszont fontos a lakodalom is, akkor várjatok addig, amíg összegyűlik a pénz. Mert ennek így semmi értelme, hogy azon a napon, ami rólatok szól, te szarul érezd magad.

2010. máj. 29. 12:48
 3/6 anonim válasza:
79%
Tulajdonképpen minek házasodtok össze lagzival, ha nem tudjátok kifizetni? Anyukád is el van tájolva, de ebből normálisan nem fogtok kijönni. Vagy csináljatok kicsi esküvőt most, lagzit 3 év múlva, vagy házasodjatok össze akkor, amikor Te is bele tudod adni a részed...
2010. máj. 29. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
12:48-asnak igaza van! Anyukád nem élvezheti a pénz adta előnyét, hidd el, a sarkadra kell álnod, a családod felfogása sajnos elég szűk, ha édesanyádat ezen a téren előnyben részesítik!
2010. máj. 29. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A normalis az lenne ha a szuleid betennek egy boritekba a lagzira szant osszeget,odaadnak nektek es kesz.Mondom,normalis esetben...
2010. máj. 29. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha feltétlen össze akartok házasodni most,akkor tartsatok egy két tanús esküvőt,vagy esetleg még a szülők és testvérekkel,vagy várjatok amíg ki nem tudjátok fizetni magatoknak.Tapasztalatból írom,hogy házasság nélkül is nagyon boldogan lehet élni eggyütt.

Én így,ahogy te leírtad,tuti hogy nem házasodnék.Inkább lemondanám az egészet ha nem lehetne beleszólásom.Egyébként még leírni is röhejes hogy valakinek a saját esküvőjébe nincs beleszólása:(

2010. máj. 29. 21:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!