Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a menyasszonyi ruhát, mármint nagyon hasonlót, tudnak varrni szerintetek?
Nem szeretnék holmi kávé vagy vörösbor folt miatt kauciót náluk hagyni a végén, és nem szeretném, ha lóhalálában kellene visszarohanni hétfő reggel 10-ig a kölcsönzőbe, ezért gondoltam.
Ez lenne, vagy hasonló:
Barátnőm anyja pedig gépírónő, és úgy varr, hogy a butikban ránéz a ruhára, lemodellezi, kiszerkeszti, és megvarrja.
De azért ugye nem baj, ha a saját menyasszonyi ruhámat nem tudom megvarrni?
(Rokon kislánynak viszont varrtam már vizitündér jelmezt, kézzel, a legnagyobb adóbevallási időszak közepén:)
Köszi szépen a bíztatást:)
Azért is szeretném ezt, mert ránéztem, és azt mondtam, ez az ÉN RUHÁM.
Minden kritériumnak megfelel, amit szeretnék: A vonalú, abroncsos, nem vállpánt nélküli (még csak nem is spagettipántos). Díszített a szoknya része. És főleg, én is ilyesmi homokóra vagyok, szóval nem anorex, de határozottan van derekam, szerintem kb. mint ez a nő a ruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!