Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a menyasszonyi ruhát, mármint nagyon hasonlót, tudnak varrni szerintetek?
Nem szeretnék holmi kávé vagy vörösbor folt miatt kauciót náluk hagyni a végén, és nem szeretném, ha lóhalálában kellene visszarohanni hétfő reggel 10-ig a kölcsönzőbe, ezért gondoltam.
Ez lenne, vagy hasonló:
Persze, hogy tudnak, hisz ezt is megvarrta valaki.
Csak nem lesz-e drágább varratni, mint megvenni készen kölcsönzés helyett....
A kaució miatt izgulsz, de varratni akarsz? =D Tudod te mennyibe kerül egy (tisztességgel, nem bóvli módon, ócska anyagból) megvarrt menyasszonyi ruha?
A foltok miatt nem kell aggódnod, az szépen kitisztítják. A kauciót csak akkor nem kapod vissza, ha mondjuk rongyosra szaggatva viszed vissza. Egy-két folt óhatatlanul előfordul, ezzel a kölcsönzősök is tisztában vannak.
Akár onnan, amennyiben eladják, akár máshol hasonlót.
A tiéd marad, és jó eséllyel olcsóbban jössz ki, mintha varratnád
4-esnek: Lehet, hogy félreérthető voltam. Nem aggódok a kaució miatt, az csak a kisebb ok.
Az jobban aggaszt, hogy hétfőn loholni kell visszavinni. Meg hogy egyáltalán basáskodhatnak velem a kölcsönzőben.
Vőlegényem azt mondta, fizeti így is, úgy is, ezért gondolkozom rajta, mármint a varratáson. (Az egész kölcsönzős csesztetés aggaszt.)
A másik, hogy lehet, másik napon lesz a kreatív fotózás, az előző vagy az utáni héten valamikor, ezért kölcsönzés nemigen jöhet szóba.
Az a baj, hogy közgazdász vagyok, nem varrónő:)
Megnézem, hogy eladó-e, ha nem, akkor varratnék, olyan 250, maximum 300-ig mennénk el (akár kölcsönzés, akár vásárlás, akár varratás), ennyibe jó lenne, ha beleférne, de gőzöm sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!