Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem akar feleségül venni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar feleségül venni. Szerintetek velem van a baj?

Figyelt kérdés
Már mindketten a húszas éveinek közepén járunk. 6 éve vagyunk együtt. Dolgozunk jó ideje. A munka miatt heti 2 szer találkozunk. Már évek óta beszéljük az esküvőt, de mindig azt mondja majd jövőre. Még a lánykéréshez se jutottunk el :( engem már nagyon zavar a dolog. Úgy gondolom, hogy ennyi idősen már házat kellene keresgélnünk. Tudja jól, hogy ha megkéri a kezem akkor az esküvőszervezés nem 3 nap. Mégsem tesz semmit. Nem merem felhozni a témát. Nem akarom én erőltetni ha még nincs rá felkészülve. Viszont 6 év már elég sok idő, nem tudom érdemes e folytatni ezt a kapcsolatot. Az egész fiatalságom arra megy el, hogy arra várok lép-e. Szerintetek mit tegyek? Várjak még?
2017. szept. 16. 22:51
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
72%

Jó, akkor házasodj meg, majd válj el fél év együttélés után, mikor kiderül, hogy mennyi szarsága van, amit heti két együttalvásnál (dedó :D ) nem tudsz kideríteni.

A ti dolgotok, és régen igaz, hogy nem váltak el ilyen baromság miatt, de félredugtak vagy éltek egymás mellett utálatban ÉS félredugtak mellette :)

2017. szept. 17. 17:53
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk minek akarsz hozzámenni? aztán heti kétszer taliztok?

röhej.

mi is azért költöztünk össze, mert keveset találkoztunk! anélkül hozzá se mentem volna, ő meg meg sem kért volna.

óvoda ez, nem kapcsolat.

2017. szept. 17. 19:28
 33/40 anonim ***** válasza:
73%

ja és házat venni így??? normális vagy te?

ja 30e a válási illeték (mondjuk keveslem, de mindegy) és akkor ennyi? ezért kiadni milliókat a lagzira, mert gondolom az kéne a facebookra

2017. szept. 17. 19:30
 34/40 anonim ***** válasza:
92%

Itt nem azzal van a baj, hogy nem költöztök össze. Az én környezetemben sem költöznek össze házasság nélkül a párok. Számos házasság működik így is, úgysem lehet lemodellezni. Más problémák fognak jönni 30 évesen és más 50 évesen. Ha olyan jó lenne az összeköltözés, akkor ma nem lenne ennyi válás.

Itt az a baj, hogy nem mered felhozni a témát. Miért nem? Mit szégyellsz előtte? Ha ezt szégyelled, akkor mi lesz később? Az eljegyzés egy döntés, nem rózsaszín gumicukorba csomagolt, amerikai letérdelős-gyűrűs show. Mondd el neki, hogy komolyan szeretnél vele beszélni és kérdezd meg, hogy mit gondol erről. Ne általánosan beszéljetek, hanem konkrétumokkal: mikor legyen? egyáltalán akar-e?

2017. szept. 17. 22:20
 35/40 anonim ***** válasza:
85%

mondjuk hogy lenne felkészülve, hogy tini módjára vagytok együtt?

50-ért lakás bérelni? aprópénz, gyere pestre 120ért van garzon!

kényelmes neki, otthon lakik, rakja a pénzt, heti kétszer meg ki van elégítve. ha megtalálja, akit akar, azzal össze fog költözni és el is veszi

2017. szept. 18. 08:08
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Akármilyen ridegen is fogalmaztak a többiek, igazuk van.

Nem a letérdeplős meglepi lánykérésre gondolok, hanem arra, hogy hagyta visszalépni a kapcsolatot. Ha szerelmes lenne, kicsinálná, hogy még kevesebbet találkoztok.

Az én vőlegényem sem jött értem gyémántgyűrűvel fehér lovon, kb úgy nézett ki az eljegyzés, hogy egyik nap megkérdeztem, Te Józsi nem kéne már esküdni?

De ha összesen 4 napig nem találkozunk akkor is szomorú, most saját döntésből vagyok távol tanulmányok miatt, és bűntudatom van, mert tudom, hogy nagyon szeretné ha ott lennék vele. Mi csak 2 éve voltunk együtt, de evidens volt, hogy összeköltözünk az egyetemi évekre, mert együtt akartunk lenni.

Soha nem is vállalnánk úgy munkát, hogy hosszútávon külön éljünk. A sok pénz annyira nem fontos tényező.

Egy szerelmi kapcsolatban ez a normális, nem az amit a te fiúd csinál

2017. szept. 18. 22:02
 37/40 anonim ***** válasza:
83%
Kifogás, kifogás, kifogás. Minden amit írsz. Mi az, hogy heti 2 szer találkoztok? Vicc kategória. Még a szeretők is többet tudnak együtt lenni titokban. Remélem szex azért van, azon a heti 2 napon,mert ha az sem, akkor mit akarsz egyáltalán???????? 40 km nem kifogás. Attól még Te vagy Ő miért nem tud a másiknál aludni ás úgy munkába menni? Nagyon-nagyon sokan utaznak 40 km-t munkába reggelente, sőt többet. Én a nyugati határnál lakom, ha pl. Bécsbe, Grázba kibírnak ingázni naponta emberek úgy, hogy attól még van párjuk, együtt élnek, családosak, programok is vannak közösen, sőt még szex is naponta akkor ne 40 km legyen a kifogás.( Értem én, hogy autópályán pl. 120-150 km gyorsabb, időben kb, annyi, mint itthon a 40-50 km buszon). Ahogy többen írták, Te soknak tartod albérletre az 50-60 ezret? Nálunk Szombathelyen, ezért régi építésű minigarzont kapsz. A másik, sehonnét nem Vagy lekésve. Nagyon fiatalon jöttetek össze, és semmi stabilitás a kapcsolatotokban, heti 2-4 találkozás az nem számít annak. Házat, ha van pénzed kereshetsz egyedül is, nem kell annak közösnek lennie és akkor talán Ő is többet akarna Veled lenni. Ne csodálkozz, hogy nem akar nősülni. Még is mire? Semmi testi-lelki alapotok hozzá. Ott kellene kezdeni, aztán a többi. Nem tudom hol élsz, merre laksz, hogy ennyire elmaradott, konzervatív gondolkodásod van, de jó szándékból mondom, kicsit változz, mert csak magadnak ártasz a középkori nézeteiddel és ha hagyod,hogy ezt a környezeted Rád erőltesse. Én 40 elmúltam, tehát valószínű, hogy a szüleiddel kb. egyidős vagyok. Már az én időmben sem házasodtak együttélés nélkül többnyire, már akinek fontos a házasság.
2017. szept. 19. 06:48
 38/40 anonim ***** válasza:
86%

"Tudom nem minden házasság lesz 100% . Egy válási kereslet beadása 30 ezer ft. Nem hinném hogy akkora nagy probléma lenne ennek a kifizetése ha akkora nagy baj lenne köztünk."

Ilyen hozzáállással egyáltalán nem kellene házasodni. Házat is biztos alapra szokás építeni, nem arra bazírozva, hogy hát ha összedől, az sem lesz olyan probléma pénzügyileg.

2017. szept. 19. 11:53
 39/40 anonim ***** válasza:
76%

Nem is csodálom, hogy nem akar feleségül venni. Végtelenül buta vagy és felelőtlen. Inkább lennél pár hónap után elvált, minthogy pár hónapig albérletben éljetek, hogy egyáltalán kiderüljön képesek vagytok együtt élni, és van-e értelme a házasságnak? Nem vagy százas, annyi biztos, bár ahogy látom volt kitől örökölni. A szüleid sem okosabbak.

Engem a férjem jóval összeköltözés előtt kért meg, igent is mondtam, de eszembe nem jutott volna úgy házasságba belemenni, hogy nem éltünk együtt, mert bár biztos voltam magunkban, mert sok időt töltöttünk együtt, azért inkább éltünk együtt fél évet házasság előtt, minthogy utólag válni kelljen. Gondolom az ilyen ostoba emberek miatt is mint te, van annyi válás....

2017. szept. 19. 16:24
 40/40 anonim ***** válasza:

Engem csak az dobbentett meg h 6 ev utan megfelel neki a heti 2 talalkozas. Ugyan vhogy koltozzetek mar osszr, en komolyabb okot latok a dolgok mogott.

Megkovezhettek de masfel ev utan vett el a parom. Ebbol 1 evet egyutt eltunk, koszonjuk szepen tokeletesen megvagyunk. Tenyleg szukseges valamilyen szinten egyuttelni mielott elvesz hidd el... :(

2017. okt. 2. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!