Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki hol vett esküvőre karikagyű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol vett esküvőre karikagyűrűt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igaz, majdnem egy èv múlva lesz az esküvőnk, de már most nèzelődök az interneten. Szeretnèm ha minden időben meglenne ès tökéletes lenen:).

Olyan szalont/ötvöst/èkszerboltot keresek, ahol nincsenek horror árak, de egyedi ès minősègi gyűrűket kèszítenek. Ti hol csináltattátok (ha lètezik mèg az az üzlet)? Ha megkèrdezhetem mennyibe került a kèt gyűrű?

Előre is köszönöm! További szép napot Nektek!

2017. szept. 5. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Diamond ékszerboltban vette a párom az eljegyzési gyűrűm, a karikagyűrűnk a Jutából van. Mindkettő van Pesten az Árkádban. Nem volt drága egyik sem. A karikagyűrűnk sima fehér arany gravírozással, ami miatt egyedinek számít, 210 000 volt. Az eljegyzési gyémánt 140 000, a Diamond olcsóbb a Jutánál, a karika is olcsóbb ott szerintem.

Sok boldogságot!

2017. szept. 5. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:

A miénk innen lesz. Nem arany, az igaz, max bevonatos némelyik, de gyönyörűek, minőségiek, és árban is jók. :)

[link]

(Nekem a kék-ezüst indás a kedvencem, de ez még alku tárgyát képzi. :) )

2017. szept. 6. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi is onnan vettük, amit a második linkelt, ilyen wolfram-tungsten gyűrűk arany bevonattal. Annyi a hátránya, h gravírozni nem lehet bele, ill. esetleges méretváltoztatás nem lehetséges, mert ezeket így egyben öntik ki.

A nekünk tetsző jegygyűrűkből nem volt túl nagy a választék (pl. nekem fontos volt, hogy a női ne legyen köves), de az eladók nagyon kedvesek, rugalmasak, a gyűrűk pedig iszonyat olcsók, és tartósak. Kb. 35.000 Ft volt a két gyűrű.

2017. szept. 6. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi itt. 153 000 Ft egy pici gyémánttal.

[link]

2017. szept. 6. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Mi innen vettük. Mi csak a legalapabb fehérarany karikagyűrűt vettük, kő nem volt benne. Ha jól emlékszem, 100.000 forintból kijött (mondjuk nekem nagyon pici ujjam van és elég vékony gyűrűt választottam, szóval abban konkrétan alig van anyag).

2017. szept. 6. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!