Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak 40 fokban esküvőre öltöny?
Figyelt kérdés
Nincs dress code... Arra gondoltam, sötét nadrág, rövidujjú ing, zárt cipő. De nem öltöny. Inkább sportosan elegáns. Ez így jó lenne?2017. aug. 10. 16:24
2/7 anonim válasza:
Persze, szerintem is teljesen rendben van. A fekete-fehérrel semmi gond nincs. Nem kell ilyen melegben a zakó, nyakkendő, és (hacsak nem te vagy a vőlegény) nem is várja senki, hogy legyen rajtad ilyen melegben:)
3/7 anonim válasza:
A te esküvőd, mehetsz suhogósban is. Hol lesz az esküvő? Algériában?
4/7 anonim válasza:
bocsi, most látom, hogy színt nem is írtál, azt csak én képzeltem oda :) színes inggel is jó :D
5/7 A kérdező kommentje:
Azt is kifelejtettem, hogy vendégként, nem vőlegényként :)
2017. aug. 10. 16:40
6/7 anonim válasza:
Figyelj egy esküvő az a menyasszonyról szól.
Ha ő azt mondja, hogy jöhetsz rövidnadrágban akkor mehetsz abban is.
7/7 Márics Attila válasza:
Nem tudom rövidujjú inget férfi ember hogyna vehet fel. Ízléstelen, undorító, óvodás dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!