Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy valakit nem hívnak meg a lakodalomra, de a templomi esküvőre meg igen? Meg minek meggy el egyáltalán valaki csak a templomira?
Mert csak ilyen felszínesen ismerik egymást és udvariasságból meghívják, de valójában egyáltalán nem érdekli őket, hogy eljön e vagy sem.
Szerintem fölösleges udvariaskodás az egész, nekem legalábbis nem lenne pofám ezt megcsinálni, akit nem akarnék a lakodalomban látni, azt a templomba se citálnám el.
Ez olyan mintha elhívnának valakit búvárkodásra, de csak a hajóról nézhetné ahogy a többiek alámerülnek.
Mikor még az államkincstárban dolgoztam, ott volt olyan, hogy a kolléganők közül 3-at meghívott a csaj a lagziba is, a többieket szóban meghívta a templomi esküvőre. Az persze természetes volt, hogy mint kollégák, közösen veszünk neki nászajándékot.
Az esküvő másnapján bejött az irodába, hozott a sütikből. Na, az nagyon gáz volt. A maradékot összecsomagolta, és úgy adta át, mintha milyen jófej lenne, hogy hozott nekünk az ünnepi menüből... Én biztosan ELŐRE csomagoltatok az ÖSSZES süteményből a kollégáknak... De hát kinek mi az igénye...
"mint kollégák, közösen veszünk neki nászajándékot. "
Ha nem mentetek el a lagziba akkor mi a fenének vettetek nászajándékot wtf
Elkeserítő olvasni a válaszokat. Minek ajándékot adni, ha nem hívott a lagziba? Talán mert jól esik. Akinek meg nem esik jól, az ne adjon! De ez nem valamiféle csereakció.
Azt meg végképp nem értem, mi a baj azzal, ha valaki volt olyan jófej, hogy hozott a kollégáknak a sütiből? Ez is egy gesztus, amit minden bizonnyal jó szívvel tett, nem pedig azért, hogy bárkit megalázzon az egy napos süteménnyel. Ennyi erővel a morzsapartin részt venni is gáz, mert az a szemét házaspár nem friss ételeket ad, hanem a maradékot...
Mi pl. azért csinálunk ilyet, mert sok ismerősünk van, akivel szeretnénk megosztani a "nagy nap" örömét, ám nincs keretünk egy 2-300 fős lagzira, illetve, ha őszinte akarok lenni, a saját lagzimon nem szeretnék bazári mulatságot. A legszűkebb körhöz nem kell kikiáltó meg idióta játékok, bensőségesebb, családdal, régi barátokkal.
Én is voltam már ilyenre meghívva, csak templomiként, nem éreztem sértőnek, örültem, hogy gondoltak rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!