Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért van hogy valakit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy valakit nem hívnak meg a lakodalomra, de a templomi esküvőre meg igen? Meg minek meggy el egyáltalán valaki csak a templomira?

Figyelt kérdés
2017. aug. 9. 11:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
53%
Mert le akarnal faragni az esküvő költségeiből azzal, hogy nem mindenkinek vesznek komplett kajáltatást, nem bérelnek olyan nagy termet stb
2017. aug. 9. 11:19
 2/20 anonim ***** válasza:
62%

Mert csak ilyen felszínesen ismerik egymást és udvariasságból meghívják, de valójában egyáltalán nem érdekli őket, hogy eljön e vagy sem.

Szerintem fölösleges udvariaskodás az egész, nekem legalábbis nem lenne pofám ezt megcsinálni, akit nem akarnék a lakodalomban látni, azt a templomba se citálnám el.

Ez olyan mintha elhívnának valakit búvárkodásra, de csak a hajóról nézhetné ahogy a többiek alámerülnek.

2017. aug. 9. 11:24
 3/20 anonim ***** válasza:
59%
2.: sajnos főleg az idősebb generáció tagjai között vannak olyanok, akik halálosan meg tudnak sértődni, ha nincsenek elhívva
2017. aug. 9. 11:27
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, lehet. Velem eddig egyszer fordult elő, hogy csak a templomba hívtak meg, de egyáltalán nem sértődtem meg, csak szimplán nem mentem el.:-)
2017. aug. 9. 11:33
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Egy hete volt a kollégám esküvője, és örültem, hogy meghívott a szertartásra, ahova el is mentünk jó páran. Attól még, hogy jóban vagyunk, furának éreztem volna, ha meghív a lagziba, mivel én is úgy gondolom, hogy nem lett volna ott helyem. A lagzi a hozzátartozóknak és legjobb barátoknak van. Nem mindenki tud kiköhögni egy 100-200 fős lagzira valót, amit meg lehet érteni. Ugyanakkor ha egy rokonom nem hív meg a szertartásra sem, az rosszul esne. Nyilván nem megyek el az ország másik felébe egy fél órás szertartás miatt (bár van, aki erre is hajlandó), de a gesztus mindenképpen jól esik. Szóval rossz oldalról van megközelítve a kérdés: akit meghívnak a szertartásra, azt megtisztelték azzal, hogy hívták. Akit a lagziba nem hívtak, attól pedig nem vettek el semmi olyasmit, ami megjárt volna.
2017. aug. 9. 11:35
 6/20 anonim ***** válasza:
12%

Mikor még az államkincstárban dolgoztam, ott volt olyan, hogy a kolléganők közül 3-at meghívott a csaj a lagziba is, a többieket szóban meghívta a templomi esküvőre. Az persze természetes volt, hogy mint kollégák, közösen veszünk neki nászajándékot.

Az esküvő másnapján bejött az irodába, hozott a sütikből. Na, az nagyon gáz volt. A maradékot összecsomagolta, és úgy adta át, mintha milyen jófej lenne, hogy hozott nekünk az ünnepi menüből... Én biztosan ELŐRE csomagoltatok az ÖSSZES süteményből a kollégáknak... De hát kinek mi az igénye...

2017. aug. 9. 11:36
 7/20 A kérdező kommentje:

"mint kollégák, közösen veszünk neki nászajándékot. "

Ha nem mentetek el a lagziba akkor mi a fenének vettetek nászajándékot wtf

2017. aug. 9. 11:46
 8/20 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos sok a birka. El is jöttem onnan, amilyen hamar csak tudtam, nem bírtam azt az értelmi sötétséget, ami ott volt.
2017. aug. 9. 11:53
 9/20 anonim ***** válasza:
88%

Elkeserítő olvasni a válaszokat. Minek ajándékot adni, ha nem hívott a lagziba? Talán mert jól esik. Akinek meg nem esik jól, az ne adjon! De ez nem valamiféle csereakció.

Azt meg végképp nem értem, mi a baj azzal, ha valaki volt olyan jófej, hogy hozott a kollégáknak a sütiből? Ez is egy gesztus, amit minden bizonnyal jó szívvel tett, nem pedig azért, hogy bárkit megalázzon az egy napos süteménnyel. Ennyi erővel a morzsapartin részt venni is gáz, mert az a szemét házaspár nem friss ételeket ad, hanem a maradékot...

2017. aug. 9. 12:02
 10/20 anonim ***** válasza:
85%

Mi pl. azért csinálunk ilyet, mert sok ismerősünk van, akivel szeretnénk megosztani a "nagy nap" örömét, ám nincs keretünk egy 2-300 fős lagzira, illetve, ha őszinte akarok lenni, a saját lagzimon nem szeretnék bazári mulatságot. A legszűkebb körhöz nem kell kikiáltó meg idióta játékok, bensőségesebb, családdal, régi barátokkal.

Én is voltam már ilyenre meghívva, csak templomiként, nem éreztem sértőnek, örültem, hogy gondoltak rám.

2017. aug. 9. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!